dogizen
Persbericht

Met een prijs van slechts $0,00007 zou Dogizen de volgende coin van het jaar kunnen zijn voor 100x stijging

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Telegram gaming explodeerde in 2024 en Dogizen leidt de aanval met meer dan $1m opgehaald voor zijn ICO die direct in de Telegram berichten app plaatsvindt, de eerste in zijn soort. Met 1 miljard gebruikers op het platform is de kans hier enorm.

Als eerste in zijn soort staat deze lancering klaar om enorme rendementen op te leveren. Crypto investeerders, zowel nieuw als ervaren, stromen al toe.

Hoe Dogizen zijn rivalen overtreft

Telegram gaming heeft in 2024 een statement gemaakt. Catizen heeft 40 miljoen spelers en Hamster Kombat meer dan 300 miljoen. Hoewel deze projecten miljoenen aan marktwaarde hebben binnengehaald, Catizen met een marktkapitalisatie van $90 miljoen, Hamster Kombat met ongeveer $240 miljoen, hebben ze echter een paar trucjes gemist met hun tokenprijzen.

Catizen, Hamster Kombat en andere Telegram gaming rivalen airdropten hun tokens rechtstreeks naar hun community. Dit veroorzaakte een massaal dumpen van tokens, waardoor hun respectieve tokenprijzen kelderden. Dogizen’s ICO zorgt voor het tegenovergestelde: een betrokken community die vanaf het begin instapt, klaar om DOGIZ te pompen zodra het op de exchanges verschijnt.

Bovendien voedt Dogizen’s ICO zijn streven om de next-gen gaming hub op Telegram te worden met een reeks innovatieve functies die de concurrentie uit het water blazen. Dogizen’s SDK-release opent de deur naar een eindeloze voorraad nieuwe titels die zich vormen op zijn gaming arcade platform, dat volgend jaar wordt gelanceerd, Dogizen Universe. Naarmate GameFi groeit, zal Dogizen ook groeien, wat het potentieel van het DOGIZ token op de lange termijn versterkt.

TON bullishness blaast Dogizen vooruit

TON is een van de populairste L1’s op dit moment, met tientallen apps en tokens die nu voor zijn platform worden gemaakt. Bovendien heeft het nog grotere plannen voor 2025. Grote namen zetten groot in op TON. Bitget denkt dat TON de komende jaren meer zal groeien dan Bitcoin en meerdere grote namen investeren zwaar in het ecosysteem van TON.

TON heeft de schaalbaarheid en beveiliging om te groeien zonder obstakels te raken, perfect voor succes op de lange termijn. Dogizen sluit zich op het perfecte moment aan bij dit ecosysteem. Terwijl zowel Telegram als het TON netwerk groeien, is het DOGIZ token klaar om 100x mee te liften op de volgende grens van zowel gaming als Web3 apps.

Dogizen is klaar voor 100x stijging en investeerders stappen vroeg in

De extreem lage ICO prijs van Dogizen heeft al de aandacht getrokken. Naarmate het Telegram gaming ecosysteem groeit, zal de vraag van investeerders ook toenemen. Met GameFi dat naar verwachting de komende tien jaar jaarlijks met 28% zal groeien, bevindt Dogizen zich in de perfecte positie om snel tot 100x of meer te stijgen in deze bull run. 

Nu is het moment om in te stappen voordat de FOMO toeneemt en de prijs van Dogizen parabolisch wordt.

De presale van Dogizen is begonnen. Bezoek de officiële website van Dogizen voor meer informatie.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk