Regulatie Nieuws

Regulatie Nieuws

Meta dient handelsmerkaanvragen in voor ‘Meta Pay’

Meta Platforms, Inc., of Meta afgekort, voorheen Facebook, Inc., heeft naar verluidt 5 handelsmerkaanvragen ingediend specifiek voor ‘Meta Pay’. Het bedrijf hernoemt Facebook Pay naar Meta Pay, die ook een breed scala aan crypto-services gaat aanbieden.

Hernoemen van Facebook Pay

De patenten zijn ingediend bij het Amerikaanse octrooi- en handelsmerkenbureau. De nieuwe Meta-applicaties suggereren dat het bedrijf een betalingsplatform wil lanceren genaamd Meta Pay waar gebruikers fiat-valuta’s kunnen inwisselen voor onder andere cryptocurrencies.

Het bedrijf investeert nu meer in zijn al bestaande betalingservaringen. Het bedrijf faciliteert transacties in ongeveer 160 landen en in 55 valuta’s. Dat dit platform dan ook de nodige aandacht krijgt met enkele upgrades is niet geheel onverwacht. Stephane Kasriel, het hoofd van Fintech bij het bedrijf zei als slot het volgende:

“De ervaring die mensen vandaag zien, is Facebook Pay, maar we zullen dat binnenkort dichter bij het Meta-merk brengen door het naar Meta Pay te hernoemen.”

Regulatie nieuws

De Reserve Bank of Australia doet onderzoek naar gebruiksscenario’s CBDC De Reserve Bank of Australia doet onderzoek naar gebruiksscenario’s CBDC
Iran heeft eerste importorder met cryptocurrency geplaatst Iran heeft eerste importorder met cryptocurrency geplaatst
Influencers spreken schande van verbod op Ethereum-mixer Tornado Cash Influencers spreken schande van verbod op Ethereum-mixer Tornado Cash
Meer nieuws

Meest gelezen

Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak? Is er een nieuwe Crypto bull markt in de maak?
Is er een recessie op komst in Amerika? Is er een recessie op komst in Amerika?
Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart Binance voegt Shiba Inu toe aan zijn Crypto kaart
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten