Meta Mobile Application
Regulatie

Meta dient handelsmerkaanvragen in voor ‘Meta Pay’

Meta Platforms, Inc., of Meta afgekort, voorheen Facebook, Inc., heeft naar verluidt 5 handelsmerkaanvragen ingediend specifiek voor ‘Meta Pay’. Het bedrijf hernoemt Facebook Pay naar Meta Pay, die ook een breed scala aan crypto-services gaat aanbieden.

Hernoemen van Facebook Pay

De patenten zijn ingediend bij het Amerikaanse octrooi- en handelsmerkenbureau. De nieuwe Meta-applicaties suggereren dat het bedrijf een betalingsplatform wil lanceren genaamd Meta Pay waar gebruikers fiat-valuta’s kunnen inwisselen voor onder andere cryptocurrencies.

Het bedrijf investeert nu meer in zijn al bestaande betalingservaringen. Het bedrijf faciliteert transacties in ongeveer 160 landen en in 55 valuta’s. Dat dit platform dan ook de nodige aandacht krijgt met enkele upgrades is niet geheel onverwacht. Stephane Kasriel, het hoofd van Fintech bij het bedrijf zei als slot het volgende:

“De ervaring die mensen vandaag zien, is Facebook Pay, maar we zullen dat binnenkort dichter bij het Meta-merk brengen door het naar Meta Pay te hernoemen.”

Regulatie nieuws

Uitstel van hoorzitting borgtochtaanvraag Binance-directeur in Nigeria
Coinbase juridisch hoofd verdedigt Tornado Cash in Amerikaanse rechtszaak
Snowden waarschuwt: NSA kan het internet volledig overnemen!
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?