Welke altcoin stijgt?
Polkadot

Michaël van de Poppe: ‘Deze cryptomunt kan meer dan 100% stijgen’

Als we de populaire Nederlandse analist Michaël van de Poppe mogen geloven, dan is Polkadot een blockchain waar je nu in zou moeten investeren. Hij verwacht dat Polkadot ook een boost krijgt van het opwaartse momentum van Ethereum, dat op het moment van schrijven overigens even is weggevallen.

Polkadot wordt langzaam wakker

Volgens Van de Poppe wordt Polkadot langzaam wakker en begint het cruciale niveaus te hertesten. “Gezien de 2.0 release van Polkadot en de JAM (Join-Accumulate Machine) white paper en de correlatie met Ethereum, verwacht ik veel van ze. Het volgende target ligt waarschijnlijk op 18 dollar”, aldus Van de Poppe.

Polkadot handelt op het moment van schrijven op een koers van 7,12 dollar en staat voor de afgelopen 24 uur op een daling van 5,41%. Wat dat betreft heeft het project weleens betere tijden gekend.

Van de Poppe heeft er echter vertrouwen in, net als in de rest van de markt voor altcoins. Niet voor niets vertelde hij recent dat hij al zijn Bitcoin had verkocht voor altcoins.

Bullish fase voor altcoins

Na een periode van correcties verwacht Van de Poppe nu een bullish fase voor atlcoins. “De marktkapitalisatie voor altcoins heeft zijn correctie afgemaakt. De volgende stap: het bereiken van een all-time high die 60-70% hier vandaan ligt.

Ik denk dat Ethereum over twee tot vier maanden op dat niveau zit”, aldus Van de Poppe.

Wat dat betreft moeten we dus nog even geduld hebben. Opvallend is overigens wel dat Van de Poppe verwacht dat Ethereum het beter gaat doen dan Bitcoin.

Niet alleen Ethereum. Hij voorspelt dit voor de algemene markt voor altcoins. Volgens de analist verloren altcoins gemiddeld 70% ten opzichte van Bitcoin. Daarmee is een correctie geen garantie, maar FOMO is hier de verkeerde emotie om te voelen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Polkadot of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken