microstrategy
Bitcoin

Microstrategie verliest $1 miljard op Bitcoin-bezit

MicroStrategy heeft ongeveer $1 miljard verloren nu de Bitcoin prijs hard onderuit is gegaan. Desalniettemin blijft de CEO van het bedrijf optimistisch over de toekomst van de grootste cryptomunt.

Michael Saylor blijft geloven in Bitcoin

Michael Saylor, de CEO van MicroStrategy is het gezicht achter de grote institutionele Bitcoin aankopen. Saylor is groot BTC fan en heeft herhaaldelijk aangegeven dat Bitcoin enorme voordelen heeft voor de balans van een bedrijf.

Ook gisteren bleef hij achter zijn Bitcoin investering staan. Hij plaatste op Twitter een nieuwe profielfoto met laserogen om te laten zien dat hij nooit zijn BTC tokens zal verkopen. Hij twitterde ook: “In #Bitcoin We Trust.”

Met de Twitter berichten geeft Saylor dus duidelijk aan dat zijn mening over de Bitcoin op geen enkele manier of vorm is veranderd. Toch zou hij niet blij zijn met de enorme koersval.

Volgens een artikel op Fortune had Microstrategy op 31 maart 129.218 Bitcoins. Deze werden gekocht voor gemiddeld $30.700 per munt. Aangezien de BTC prijs op het moment van schrijven rond de $22.100 ligt betekent dat zijn tokens in slechts 2 maanden tijd meer dan een miljard dollar minder waard zijn geworden.

Het belangrijkste ondersteuningsniveau ligt op $20.000. Dat is de top van de bull run in 2017. Mocht die steun bezwijken, dan kijkt MicroStrategy naar een margestorting op de lening die het in maart van Silvergate Bank heeft verworven.

Bitcoin nieuws

Marathon Digital verhoogt Hashrate-doelstelling voor 2024
Jack Mallers: ‘Bitcoin koers op weg naar $1 miljoen’
Fondsbeheerder: ‘Hoge inflatie gaat Bitcoin naar $200.000 brengen’
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC