NuggetRush
Persbericht

MicroStrategy koopt 850 Bitcoin (BTC), Whales zet de accumulatie van Chainlink (LINK) en NuggetRush (NUGX) voort

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • MicroStrategy blijft Bitcoin kopen en voegt 850 BTC toe aan zijn portefeuille.
  • Beleggers hebben de afgelopen weken meer dan 173 miljoen NuggetRush-tokens gekocht.
  • Een mysterieuze Chainlink-whale heeft meer dan 2,2 miljoen LINK-tokens bemachtigd.

MicroStrategy, één van de grootste voorstanders van Bitcoin, zette zijn koopgolf in 2024 voort. Ondanks de hevige concurrentie van Bitcoin ETF-emittenten laat het laatste rapport zien dat het technologiebedrijf 850 bitcoins heeft verzameld.

Andere top-altcoins die ook getuige zijn van een toename van de whale-activiteit zijn NugetRush (NUGX) en Chainlink. Laten we eens kijken hoe deze accumulatiegolf de prijzen van deze altcoins beïnvloedt.

NuggetRush Kopen

MicroStrategy voegt 850 BTC extra toe aan zijn portfolio

MicroStrategy is, onder leiding van Michael Saylor, één van de grootste zakelijke houders van Bitcoin (BTC) geworden. In 2023 kocht het technologiebedrijf 14.620 BTC. Uit een recent rapport blijkt dat het bedrijf de accumulatie van Bitcoin niet heeft vertraagd.

Volgens het rapport heeft MicroStrategy in januari 850 BCT aan zijn portefeuille toegevoegd, ter waarde van $37,5 miljoen. Na de laatste aankoop heeft MicroStrategy nu maar liefst 190.000 BTC in zijn schatkist, wat een waarde heeft van meer dan $8,41 miljard.

Bitcoin bevindt zich ook op een hersteltraject en heeft de afgelopen week een aanzienlijke prijsstijging geregistreerd. In die periode steeg BTC met 7% en naderde het niveau van $45.000. Na de recente stijging heeft Crypto Kid de uitbraak benadrukt, waardoor BTC één van de beste crypto’s is die je nu kunt kopen.

Beleggers stapelen meer dan 173 miljoen NuggetRush (NUGX)

Op dezelfde manier heeft NuggetRush (NUGX) ook een toename van de accumulatie van whales gezien. In de afgelopen weken zijn ruim 173 miljoen NUGX-tokens opgepikt door crypto-whales. De enorme accumulatie komt na een prijsstijging van 80% en in afwachting van een parabolische prijsstijging voor de ERC20-munten in 2024.

De spannende virtuele miningavontuurwereld van NuggetRush heeft de aandacht getrokken van de cryptocurrency-gemeenschap. In dit spel gaan gebruikers de concurrentie aan met miningbedrijven en miners, zoals ze deden tijdens de goudkoorts.

Naast het concurreren kunnen spelers prijzen winnen terwijl ze op zoek zijn naar goud. Het spel heeft verschillende obstakels. Deze omvatten het lokaliseren van minerale afzettingen, het graven van tunnels en mijnschachten, en het gebruik van het juiste graafgereedschap.

Om ambachtelijke miners te helpen hun miningactiviteiten te verbeteren, zal NuggetRush spelers met hen verbinden. Bovendien zal NuggetRush beloningen uitreiken aan deze ambachtelijke miners, waardoor NUGX één van de beste DeFi-projecten wordt. Na de lancering zal ook afstand worden gedaan van de slimme contracten van NUGX, waardoor het een gemeenschapsgericht project wordt.

Met de groeiende adoptie en accumulatie van NuggetRush hebben crypto-experts een grote prijsstijging voor NUGX voorspeld. Experts hebben nu een prijsstijging van $0,018 per munt voorspeld en voorspellen een prijsstijging van 50x voor NuggetRush, waardoor het één van de beste DeFi-munten is die je nu kunt kopen.

NuggetRush Kopen

Een mysterieuze Chainlink (LINK) whale heeft naar verluidt LINK-tokens ter waarde van meer dan $42 miljoen opgepikt. De opeenstapeling werd ontdekt door blockchain-analysebedrijf Lookonchain, dat de overdracht van 2.237.504 LINK-tokens volgde – ter waarde van $42,38 miljoen.

Op basis van het rapport vond de accumulatie plaats op de Binance-beurs gedurende de voorgaande twee dagen. Het feit dat deze munten werden verspreid naar 47 onlangs opgerichte wallets duidt op een doelbewuste en berekende onderneming die uitsluitend op LINK gericht was.

Het rapport komt te midden van een stijging van de prijs van LINK. Chainlink is één van de best presterende altcoins, met een duizelingwekkende stijging van 20% in de afgelopen week.

Conclusie

De accumulatie van whales is vaak een aanwijzing in de richting van het anticiperen op een bullmarkt. Dit betekent dat de prijzen van BTC, LINK en NUGX de komende weken kunnen stijgen. Met de voorspellingen van analisten lijkt NuggetRush echter op dit moment de beste crypto-investering te zijn.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.