Bitcoin

Microstrategy koopt nog eens 7002 Bitcoins voor $414 miljoen

Microstrategy heeft zojuist nog eens $414 miljoen uitgegeven om 7.002 extra Bitcoin te kopen. Met deze aankoop bezit het bedrijf nu 121.044 BTC-tokens.


Microstrategy bezit nu 121.044 BTC

Microstrategy heeft zojuist weer een enorme Bitcoin-aankoop afgerond die veel aandacht trekt. Deze keer kocht het bedrijf nog eens 7.002 Bitcoins, voor een totaal van $414 miljoen. Met deze nieuwe aankoop heeft het bedrijf nu 121.044 BTC in zijn bezit, waardoor het een van de sterkste entiteiten is die de cryptocurrency bezit.

De CEO van het bedrijf, Michael Saylor, vertelde blij te zijn met zijn nieuwe aankoop. Hij voegde er ook aan toe dat Bitcoin de eerste technologie is die daadwerkelijk eigendomsrechten kan verlenen aan iedereen op aarde.

Met betrekking tot de aankoop onthulde de CEO dat het bedrijf de tokens kocht tegen een gemiddelde prijs van $59.187 per BTC. De aankoop vond plaats op 29 november en het bedrijf is van plan door te gaan met investeren. Hij zei ook dat de 121.044 die tot nu toe zijn gekocht, zijn gekocht tegen een gemiddelde prijs van $29.534 per Bitcoin.

Sinds de aankoop is de prijs gestegen met ongeveer 1,5%. BTC staat op het moment van schrijven op $58.300.


De toekomst van Bitcoin volgens Microstrategy

Saylor vertelde onlangs al dat hij denkt dat Bitcoin de potentie heeft om een activaklasse van $100 biljoen te worden. Hij zei dat BTC duidelijk aan het winnen is van goud en dat de digitale munt voor het einde van dit decennium het edelmetaal volledig zal vervangen.

De CEO vertelde ook dat de huidige regelgeving die wordt besproken door de Amerikaanse regelgevers hem niet hindert. Ook denk hij dat het niet iets is dat Bitcoin zal beïnvloeden. Het zal een grote impact hebben op security tokens, DeFi en zelfs crypto-exchanges, maar Bitcoin zelf blijft onaangetast. 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?