rechtszaak, ripple, rechter
Regulatie, Ripple

Mogelijk binnenkort al schikking of vonnis in Ripple vs SEC rechtszaak

Er zijn belangrijke ontwikkelingen in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). XRP-voorstander Ashley Prosper verwacht dat de SEC op 7 mei haar definitieve reactie in de remediesfase van de zaak zal geven. Vervolgens zal rechter Analisa Torres naar verwachting tussen juli en september een einduitspraak doen.

Prosper stelt dat een tussentijdse schikking op elk moment kan plaatsvinden, wat betekent dat er vóór juli een oplossing mogelijk is als Ripple en de SEC tot een akkoord komen.

Impact van juridische onzekerheid op XRP koers

Een schikking kan elk moment plaatsvinden, wat een grote impact zou kunnen hebben op de cryptomarkt. In juli zagen we hoe de waarde van XRP in één dag verdubbelde nadat rechter Torres had verklaard dat de verkoop van de munt in sommige gevallen niet onder de effectenwetgeving valt.

De juridische onzekerheid blijft echter invloed hebben op de prijs van XRP. Momenteel staat de XRP koers op $0,54, dat is 86 procent lager dan de hoogste prijs ooit. Andere projecten zoals Ethereum en Solana presteren vele malen beter dan XRP.

Een succesvolle afronding van de rechtszaak kan ervoor zorgen dat XRP eindelijk verlost is van de last die op zijn schouders rust. Dit zou de weg vrijmaken voor een aanzienlijke stijging van de koers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

1 cruciale factor die de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak tegenhoudt
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
Update Ripple rechtszaak: Dit is waarom 20 mei belangrijk was
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP