The hideaways
Persbericht

Moonbeam (GLMR) en The Hideaways (HDWY) overtreffen Celsius (CEL)

Een van de grootste slachtoffers van de bearmarkt was het crypto-uitleenbedrijf Celsius (CEL).

Na een langdurige opschorting van opnames vanwege extreme marktomstandigheden, heeft de in moeilijkheden verkerende geldschieter eerder dit jaar formeel het faillissement van Chapter 11 aangevraagd.

CEL-houders zitten gevangen in het platform en proberen hun kansen op andere cryptoprojecten zoals Moonbeam (GLMR) en The Hideaways (HDWY).

Celsius gaat failliet

Celsius (CEL) is ontworpen om op dezelfde manier te functioneren als een typische bank. Het werd eerder beschouwd als een van de meest effectieve componenten van het initiatief voor gedecentraliseerde financiering (DeFi).

Het bedrijf beweerde meer dan $8 miljard aan leningen te hebben uitgegeven en eerder buitengewoon hoge jaarlijkse procentuele rendementen (APY’s) op cryptocurrency-deposito’s te hebben verstrekt, met tarieven tot wel 17%.

Toch stortte alles in juni in. Bitcoin en andere cryptocurrencies kenden een waardedaling nadat Celsius een verklaring had gepubliceerd waarin gebruikers werden verteld dat het hun tegoeden had bevroren.

Volgens gerechtelijke documenten heeft Celsius een negatief saldo van $1,2 miljard, $5,5 miljard aan passiva en $4,3 miljard aan activa. Bovendien kunnen klanten de dupe worden van de ondergang van Celsius, aangezien uit de documenten blijkt dat de meeste verplichtingen voor rekening van klanten zijn.

Moonbeam ziet Bullish momentum

De prijs van Moonbeam (GLMR) ligt dicht bij het vijfdaagse hoogtepunt van $0,5322. De cryptocurrency heeft een vijfdaags hoogtepunt van 0,00% en een vijfdaags dieptepunt van $0,4687; het is 13,54% hoger dan de laatste.

GLMR-prijs is momenteel boven weerstand. Als de rally opraakt, kan Moonbeam volatiel zijn, met steun en weerstand rond de $0,4769 en $0,5091, respectievelijk.

De langetermijnvooruitzichten zijn echter nog steeds positief en in 2023 zou de GLMR $0,95 kunnen bereiken. Op het moment van schrijven was er $430.920.260 aan Moonbeam-aandelen in omloop en de marktwaarde van GLMR bleef op $167.037.294.

The Hideaways maken indruk op vastgoed- en crypto-investeerders

Vastgoedprofessionals creëren ruimte in hun portefeuilles voor het innovatieve platform The Hideaways (HDWY), waarmee ze echte luxe huizen kunnen verwerven die substantiële inkomens kunnen genereren!

Beleggers kunnen profiteren van de geweldige voordelen van het team. The Hideaways biedt cryptocurrency met real-world hulpprogramma’s die ervoor zorgen dat het token breed wordt omarmd in reguliere en institutionele investeringen.

The Hideaways (HDWY) is het token dat je niet zou willen missen in je portfolio dankzij de SolidProof-audit, vergrendelde liquiditeit en goede ROI.

Het project zal naar verwachting in 2025 een marktwaarde van $23 miljard bereiken. Crypto-experts voorspellen een piek van 6000% in 2023.

Waar wacht je op? Investeer nu in HDWY-tokens!