crypto analist
Altcoin

Nederlandse crypto analist voorspelt ‘gigantische uitbraak’ voor altcoins

De Nederlandse analist Michaël van de Poppe voorspelt een “gigantische” uitbraak voor crypto. Hij is met name bullish over altcoins, want enige tijd geleden verkocht hij al zijn Bitcoin om all-in te gaan op altcoins. Tot op heden pakte dat niet goed uit, maar daar moet binnenkort verandering in komen volgens de analist.

Gigantische uitbraak voor crypto

Voor zijn voorspelling van de “gigantische uitbraak” baseert de Nederlandse analist zich op de TOTAL grafiek. Een grafiek die de totale market cap van de industrie weergeeft en volgens de analist op het punt staat om de grote weerstand op 2,66 biljoen dollar te doorbreken.

In de grafiek van Van de Poppe zien we dat TOTAL aan een sterke opwaartse trend bezig is, die wordt gedreven door een reeks van higher lows.

“De totale market cap van crypto laat een gigantische bullish grafiek zien. Binnen twee tot drie maanden van nu gaan we naar een all-time high uitbreken en komen we nooit meer terug.

Dit gaat leuk worden”, aldus de positieve woorden van de analist. Op het moment van schrijven ligt de TOTAL market cap op 2,410 biljoen dollar.

Belangrijke periode voor altcoins

Ook de TOTAL3 ziet er volgens Van de Poppe heel bullish uit op dit moment. TOTAL3 is de totale market cap van de industrie minus Bitcoin, Ethereum en stablecoins.

Dat gaat dus echt over de “kleinere” munten van de industrie. Van de Poppe denkt dat de TOTAL3 op het punt staat om een cruciale weerstand op 800 miljard dollar te vernietigen.

“Het was een lastige week voor verschillende altcoins, maar de altcoin market cap zag een correctie van 4%. De totale correctie is voorbij en dit is slechts de opbouwfase voor de volgende grote uitbraak boven de 800 miljard dollar”, aldus een nog altijd optimistische Van de Poppe.

Zijn volgers zullen op dit moment nog niet heel erg blij met hem zijn. Hij kondigde enkele weken geleden namelijk aan dat hij al zijn Bitcoin had verkocht voor altcoins.

Sindsdien verloren altcoins echter veel terrein op Bitcoin. Wat dat betreft is dat nog geen goede keuze geweest, maar Van de Poppe houdt duidelijk vertrouwen in zijn strategie.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Altcoin nieuws

Crypto koersen exploderen: Bitcoin en altcoins omhoog, staat de bullmarkt op uitbreken?
Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13