Newsbit

Neo eerste Blockchain-lid van .NET Foundation

Het gedecentraliseerde opensource blockchain-applicatieplatform NEO heeft aangekondigd dat het lid is geworden van het .NET Foundation. Hiermee is het het eerste blockchain-lid van Micorosoft’s .NET Foundation.


Basis leggen voor de volgende generatie internet

Het doel van deze samenwerking is om miljoenen ontwikkelaars verder in staat te stellen om de basis te leggen voor de volgende generatie internet.


Grote NEO-update

Er staat een grote update gepland voor NEO in het tweede kwartaal van 2020. In dit jaar zal NEO 3.0 uitkomen. Naar verwachting zal deze nieuwe, verbeterde versie worden gelanceerd als een compleet nieuw blockchain-netwerk. Gebruikers hoeven niet te vrezen voor token-verlies, alle token-houders kunnen hun dan oude tokens naar verluidt inwisselen voor nieuwe tokens.

Deze update brengt een aantal noodzakelijke architecturale verbeteringen met zich mee, wat naar verluidt de prestaties van NEO moet gaan verbeteren. Hiernaast zullen transacties goedkoper worden, en wordt naar verluidt de inzet van slimme contracten en een snellere blockchain aangedreven door een uniform transactiemodel, iets wat nu nog niet het geval is.


Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top