shib, doge
Persbericht

Nieuwe Crypto Meme Haalt DOGE & SHIB In Terwijl Bitcoin Stijgt – Welke Meme Coin Nu Kopen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na de crash van afgelopen dagen zien we dat Bitcoin weer voorzichtig stijgt uit het dal. Ook Dogecoin en SHIBA INU hebben het zwaar gehad afgelopen week als crypto meme coins. Nu lijkt het erop dat ze worden ingehaald door de nieuwe crypto meme coin Pepe Unchained. 

De nieuwe crypto meme PEPU zit nog in de presale, maar heeft laten zien dat het zelf tijdens een crash nog de steun krijgt van nieuwe investeerders. Het heeft in de afgelopen 2 dagen voor bijna $1 miljoen opgehaald en dat terwijl de hele markt in het rood stond.

De koers van Dogecoin zakte afgelopen maandag terug naar $0,08470 waardoor het 37% in waarde daalde ten opzichte van 4 dagen daarvoor. Hetzelfde gebeurde bij SHIBA INU die daalde naar $0,000011 en daarmee 36% in waarde. Deze cijfers laten zien dat er een nieuwe aankomende crypto meme coin aankomt die wel een utility heeft in de vorm van de kikkerheld PEPU.

Welke nieuwe crypto meme nu kopen?

Nu de crash voorbij lijkt te zijn en er voorzichtig weer groene signalen op de markt tevoorschijn komen is natuurlijk de vraag welke crypto je moet kopen voor de grootste winsten. Als investeerder is het moeilijk om overzicht te houden over de crypto markt waar dagelijks tientallen nieuwe projecten uitkomen hebben we hieronder 3 meme coin projecten neergezet die nog in de presale zitten en dus het meeste kans hebben op potentiële winsten.

Pepe Unchained ($PEPU) – De meme coin die al viraal gaat door zijn Layer 2 Blockchain

Als alternatief voor PEPE presteren wij Pepe Unchained. De opvolger van PEPE wist al snel viraal te gaan door zijn unieke utility. Het team van Pepe Unchained is op dit moment bezig om zijn eigen Layer 2 Blockchain op de markt te brengen waardoor ze de gebreken van de blockchains zoals Ethereum oplossen. De nieuwe crypto meme PEPU weet zich dan ook te onderscheiden van de andere meme coins.

Doordat de crypto meme niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain wordt het door het PEPU team omschreven als de losgebroken PEPE coin. De originele Ethereum blockchain is te traag en rekent hoge transactiekosten. Daar komt nu een einde aan door de nieuwe Layer 2 Blockchain van Pepe Unchained, die staat voor hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten. Hiermee is het dus een oplossing waar veel investeerders tegenaan lopen en is het de perfecte launchpad voor nieuwe meme coins.

Het team achter Pepe Unchained belooft investeerders extra veel Pepe, een snelle blockchain en dubbele staking beloningen. Op dit moment is de opvolger van PEPE nog in de presale, maar er kunnen nu al aangekochte tokens worden vastgezet voor een APY van boven de 280%. Op het moment van schrijven zijn er al 600 miljoen PEPU tokens vastgezet.

Er is al $7,3 miljoen opgehaald tijdens de presale van Pepe Unchained, dit laat nog maar eens zien hoeveel vertrouwen er in dit project is door investeerders. Nu het einde van de presale in zicht is, moeten geïnteresseerden zich haasten om nog deel te nemen aan dit veelbelovende project. Tokens zijn te koop met ETH, BNB, USDT en je creditcard.

Koop Pepe Unchained in de Presale

Base Dawgz ($BASE) – Nieuwe crypto die het mogelijk maakt om je crypto vrij te bewegen over de blockchain

Base Dawgz is de nieuwe crypto meme coin die bezig is met een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen naar de blockchain te brengen. De vrijheid die aanwezig is bij base jumping is de inspiratie die het team achter het project gebruikt voor het creëren van dit platform. Investeerders van de coin moeten namelijk de vrijheid hebben om hun tokens te verplaatsen over verschillende blockchains.

Om dit allemaal mogelijk te maken brengt dit project een multi-chain functionaliteit met zich mee. Kort samengevat houdt dit in dat de Native DAWGZ token niet alleen beschikbaar zal zijn op de Base blockchain, maar ook op die van BNB, Ethereum, Solana en Avalanche. Hierdoor kunnen gebruikers hun DAWGZ tokens verplaatsen over hun favoriete blockchains.

De Base blockchain is nog wel het thuis van dit project, iets wat veel potentieel met zich meebrengt. De snelgroeiende blockchain die afgelopen jaar pas werd gelanceerd is bezig om de strijd aan te gaan met grootheden zoals Solana. Base heeft al laten zien mee te doen door de meme coin Brett te lanceren die al snel een market cap had van meer dan $1.5 miljard. 

Er is al $2.8 miljoen opgehaald in de vroege presale van Base Dawgz. Op dit moment kan je een token aanschaffen voor $0,007061, maar dit zal bij de volgende fase verder stijgen. Er is ook een mogelijkheid om je tokens al te staken als je vandaag je tokens aanschaft. De APY die momenteel te behalen valt is 1000%. Je kan ze aanschaffen met BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX

Koop Base Dawgz in de Presale

Playdoge ($PLAY) – Nieuwe Play 2 Earn meme coin geinspireerd door het bekende Tamagotchi spel

De nieuwe Play 2 Earn meme coin die al snel de nodige aandacht kreeg is Playdoge. Dit komt doordat het project is gebasseerd op de bekende Tamagotchi game uit de jaren 90. Het spel was in de jaren 90 zeer populair bij meisjes en vrouwen en daardoor heeft het project een voordeel in het aantrekken van een groot aantal vrouwelijke investeerders.

Net als bij het originele spel zullen gebruikers hun virtuele huisdier in de vorm van de hilarische Shiba Inu Meme verzorgen. Daarnaast valt er natuurlijk crypto te verdienen: als je een van de best presterende spelers bent kan je op het leaderboard terechtkomen en daardoor kan je nog meer PLAY tokens verdienen. 

Naast het spelen van de mobiele game van Playdoge om Play tokens te verdienen kan je de tokens ook staken tegen een APY van 78% voor ETH staking en 70% voor BNB staking. Er zijn op het moment van schrijven al 500 miljoen tokens vastgezet over deze twee staking opties.

De presale van Playdoge heeft al bijna $6 miljoen opgehaald en dit laat natuurlijk zien hoeveel vertrouwen er in de nieuwe meme coin is. Op dit moment kan een token nog worden aangeschaft voor $0,00526 maar dit duurt niet lang meer als de token naar de volgende fase van de presale gaat. Je kan de tokens aanschaffen met ETH, BNB, USDT en creditcard.

Koop Playdoge in de Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.