robotera
Persbericht

Nieuwe Door LBank Labs ondersteunde Metaverse Crypto Presale RobotEra Gaat Live

De metaverse is een hot topic. Volgens sommigen is het nog lang niet zo ver, maar volgens anderen zal een behoorlijk deel van ons online leven zich binnenkort afspelen binnen deze digitale werelden. Wat we in ieder geval weten is dat er enorme sommen geld geïnvesteerd worden in de metaverse, en dat er zich interessante investeringsmogelijkheden voordoen. 

Vandaag kijken we naar de nieuwste metaverse coin. Dit is de TARO token van RobotEra. Hun crypto presale is net van start gegaan, en daarom duiken we graag eens wat dieper in dit project. Kan dit de shared multiverse van de toekomst worden? 

>>> Gelijk naar de RobotEra Presale <<< 

RobotEra is een metaverse waar gebruikers robots worden

Wat zijn de RobotEra Metaverse en TARO Token? 

De RobotEra metaverse is een digitale omgeving waar gebruikers vrij in kunnen bewegen. Het heeft veel weg van The Sandbox, een bekende metaverse die op zijn beurt weer wat weg heeft van het spel Minecraft. 

Binnen de RobotEra metaverse wordt je een robot, en beheer je je eigen land om op te wonen en werk je ondertussen aan het vormgeven van de digitale wereld. De benodigde grondstoffen hiervoor komen van je land, terwijl het ook mogelijk is om robot compagnons te maken. Binnen de RobotEra metaverse zal er ook veel aandacht voor evenementen en amusement zijn, en er zullen virtuele pretparken, concerten, musea en nog veel meer openen. Je kan er creëren, delen, ontdekken, samenwerken en handelen. 

RobotEra metaverse gameplay impressie

Binnen de RobotEra metaverse zijn er zeven verschillende continenten met elk een uniek voorkomen. Het is aan de speler om te bepalen waar hij of zij zijn thuisbasis wil vormen. Nadat je weet waar je een thuis wilt bouwen, kun je zelf een stuk land kopen als NFT. 

Je land kun je gebruiken om grondstoffen te minen die je vervolgens kunt gebruiken om te bouwen of om onderdelen voor je robot te maken. Je kunt er ook vrij rondlopen, of het land van andere spelers bezoeken. Met items bouw je constructies en richt je je eigen grond in. 

Er zullen nog meer functies gekoppeld zijn aan RobotEra land, zoals ‘energy construction’, ‘factory production’ en mogelijkheden om nog meer resources te verzamelen. 

Robot Compagnon

Robot compagnons zijn onderdelen die je kunt maken van verzamelde grondstoffen. Ze kunnen je robot assisteren bij het uitvoeren van taken zoals het bouwen van fabrieken en produceren van nog meer robots. Elke robot is een unieke NFT die vrij te verhandelen is.

RobotEra Editor

Je kunt met je RobotEra metaverse land doen wat je wilt. Het land is volledig van jou, en de manier waarop je er vorm aan geeft in de metaverse wereld is vrij. Met de RobotEra Editor krijg je nog meer controle over hoe je bezit in de metaverse eruit komt te zien. 

De RobotEra Editor is ideaal om spelers te helpen bij het maken van gebouwen, nieuwe robots en robot compagnons. Wanneer je met de RobotEra Editor en in-game bezittingen een nieuw huis of robot maakt, kun je deze ook als NFT op de blockchain uploaden en desgewenst verhandelen op de vrije markt. Misschien wordt jouw speciaal ontworpen huis wel veel geld waard, of huren andere spelers je in om voor hen robots te ontwerpen!

Crypto Presale RobotEra Metaverse Coin TARO van Start

Het betaalmiddel in de RobotEra metaverse is de TARO token. Deze cryptocurrency kan gebruikt worden om binnen de game te handelen en voorwerpen te kopen of verkopen via de RobotEra NFT marktplaats. Je kunt nu investeren in TARO via de crypto presale. 

Er zijn 270 miljoen TARO tokens verkrijgbaar tijdens deze presale. Je kunt nu voordelig investeren, want de presale verloopt tegen een vaste prijs per fase. In totaal zijn er drie fases van elk 90 miljoen TARO tokens. 

In fase één is de prijs per TARO metaverse coin $0,020. In fase twee wordt dat $0,025 en in fase drie $0,032. In totaal gaat het zo om een investeringsronde van $6,930,000 voor 270 miljoen TARO. 

Er gaan daarnaast 450 miljoen TARO naar de play-to-earn bank van RobotEra, terwijl er ook nog 600 worden vastgezet in de treasury en DAO van het project. Het team voorziet daarnaast in voldoende liquiditeit voor listings bij exchanges.  

Zo Investeer je in Metaverse Coin TARO 

Het voordeligste moment om in de metaverse coin te investeren is zo vroeg mogelijk in de presale. Hoe je dat eenvoudig doet lees je hieronder: 

Stap 1: Download een Crypto Wallet 

Begin met het downloaden van een geschikte crypto wallet. MetaMask is een betrouwbare en bovendien gratis optie, te downloaden via hun website. 

Stap 2: Zet Ethereum (ETH) of Tether (USDT) op de Wallet

Investeren in TARO kan met ETH of USDT. Stuur daarom een aantal van deze tokens naar de crypto wallet. Heb je nog geen ETH of USDT? Koop deze dan via een broker of crypto exchange

Stap 3: Verbind de Wallet met de RobotEra Crypto Presale Website

Bezoek de website van RobotEra en klik vervolgens op ‘connect wallet’. Selecteer MetaMask (of de wallet die je gebruikt) en bevestigd de koppeling met de wallet.

Stap 4: Investeer in TARO Tokens

Vul hierna in het menu op de presale website in met welke crypto je wilt investeren in de TARO coin en voor welke hoeveelheid. Bevestig daarna de transactie. 

Stap 5: Claim je gekochte Metaverse Coins na de Presale

Als vroege investeerder heb je een gunstige positie in de TARO token. Na afloop van de presale kun je de tokens claimen via de website, en deze verschijnen dan op je wallet.

>>> Investeer Nu in de Metaverse Coin RobotEra <<<