hand with chart
Persbericht

Nieuwe Meme Coin Tamadoge geeft $100k aan tokens weg

De nieuwe cryptomunt Tamadoge is tijdens de beta sale in korte tijd erg populair geworden. Dat zet het project nu door met een crypto airdrop van maar liefst $100k. 

Inmiddels heeft Tamadoge in de presale meer dan €2 miljoen opgehaald en is de tweede fase van de presale begonnen. Deze presale gaat door tot eind 2022. 

De eerste crypto airdrop promotie is door het team bedacht om Tamadoge nog meer onder de aandacht te brengen. Iedereen die nu investeert, maakt kans op een jackpot van $100k in TAMA tokens. 

Tamadoge Crypto Airdrop – Hoe doe je mee

  1. Koop voor minstens $100 aan TAMA tokens via buy.tamadoge.io. Je hebt hiervoor vanaf 10 augustus 30 dagen de tijd. 
  2. Ga naar de crypto giveaway pagina van Gleam.io, een populair online platform waarop bedrijven en organisaties giveaways kunnen organiseren. 
  3. Verbind je e-mail, facebook of twitter met het platform, dit gebruikt Gleam om te controleren of je de volgende taken hebt voltooid.

Zoals je ziet zijn deze taken er op gericht om meer aandacht te genereren voor Tamadoge. Dit zijn taken als het volgen op Instagram, mee doen in de Discord-server of een tweet sturen over @Tamadogecoin terwijl je Elon Musk. 

Voor elke opdracht die je voltooid kun je een ticket verdienen om mee te doen met de giveaway. In totaal kun je tot 16 tickets verdienen om je kans op de hoofdprijs te vergroten. 

De prijs zal rechstreeks gedropt worden in de crypto wallet van de winnaar, dit is ook de reden dat je jouw crypto wallet op moet geven. Het idee van deze giveaway is dat het bijdraagt aan het uitverkopen van de presale van Tamadoge.

Gleam.io is een Australisch bedrijf dat andere organisaties helpt met het opzetten van giveaways. Inmiddels is het platform al gebruikt door meer dan een miljoen organisaties. De link naar de Tamadoge Giveaway is: 

De officiële Telegram van Tamadoge is http://t.me/TamadogeOfficial en daar hoor je alles over toekomstige crypto airdrops en andere prijzen die je kunt winnen. 

Binnen Telegram zal er nooit een admin vragen om je wachtwoord of seed phrase. Als je benaderd wordt door iemand die hier naar vraagt, of je vraagt naar het opzetten van een wallet, is dit niet iemand van Tamadoge zelf. 

Gebruik alleen de links die in de gepinde aankondigingen staan in de officiële groepschats die door admins of moderators geplaatst zijn. Wees voorzichtig met andere links die je via social media platformen als Telegram tegenkomt, er zijn in de crypto wereld helaas veel oplichters die bijvoorbeeld het profiel van een moderator namaken om je op te kunnen lichten.

Hoe kan ik zelf Tamadoge kopen?

Op dit moment kun je nog altijd Tamadoge kopen in de presale. Het voordeel hiervan is dat je nu alvast tegen een lage prijs de tokens in kan kopen en direct mee profiteert zodra de munten beschikbaar wordt voor het grote publiek. 

Om de Tamadoge tokens te kopen moet je naar de presale pagina van de munt zelf. Daar heb je een wallet nodig die geschikt is voor Ethereum en ook gevuld is met Ethereum of UDST tokens. 

Vervolgens kun je de wallet verbinden met het platform en kiezen hoeveel munten je om wilt ruilen. Zodra je dit bevestigd wordt er vanuit je wallet Ethereum of USDT gehaald. 

Je kunt de Tamadoge tokens claimen zodra de presale afgelopen is. Door middel van een smart contract zijn de tokens gereserveerd voor je.

>>>Direct meedoen met Tamadoge presale<<<

Wat gebeurt er na de presale?

Na de presale zullen de Tamadoge tokens beschikbaar worden bij een decentrale exchange als Uniswap. Hier zijn de munten dan tegen andere Ethereum coins te verruilen. 

Vervolgens zal de munt ook listings krijgen bij centrale exchanges. Dit zal het eindelijk mogelijk maken om rechtstreeks je geld om te wisselen voor Tamadoge tokens. 

De Tamadoge koers zal vanaf dat moment ook alle kanten op kunnen gaan. Waar nu nog het team achter Tamadoge de prijsstijgingen tijdens de presale bepaald, zal vraag en aanbod zorgen voor de koers van de munt. 

Het is te verwachten dat Tamadoge zodra het lanceert een zeer volatiele koers kent. De munt kan zomaar honderden procenten in prijs stijgen zodra hij beschikbaar wordt voor alle investeerders.  

>>>Nu Tamadoge Kopen<<<