Rexas Finance
Persbericht

Nieuwe token met een prijs onder de $0,08 zou XRP in 2025 in marktkapitalisatie kunnen overtreffen, waarschuwt top Ripple-houder

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Speculatie en buitensporige voorspellingen zijn normaal in de cryptomarkt, met name de huidige hype rondom de nieuwe token Rexas Finance (RXS), die momenteel goedkoper geprijsd is dan $0,08.

Volgens één van de grootste houders van XRP verwacht Rexas Finance dat het tegen 2025 Ripple (XRP) zal kunnen overtreffen qua marktkapitalisatie, een voorspelling die de krantenkoppen heeft gehaald en verder is gegaan dan alleen XRP-enthousiastelingen. Alhoewel zo’n voorspelling op het eerste gezicht belachelijk klinkt, gezien de marktkapitalisatie van Ripple op $33,3 miljard staat, zijn er substantiële argumenten waarom dit haalbaar zou kunnen zijn voor Rexas Finance.

Real-Dominated Asset Tokenization is het belangrijkste verkoopargument van Rexas Finance

Investeerders in Rexas Finance zullen worden aangetrokken door de groeistrategie van het bedrijf, die draait om het tokeniseren van real-world assets (RWA). Het platform stelt gebruikers in staat om echte objecten, zoals onroerend goed, grondstoffen en kunst, te tokeniseren, waardoor er een meer liquide, transparante en toegankelijke markt ontstaat voor voorheen illiquide activa. Met de groeiende acceptatie van blockchaintechnologie in andere sectoren dan crypto, heeft deze mogelijkheid van RWA-tokenisatie het potentieel om waarde ter waarde van biljoenen dollars vrij te maken, waardoor Rexas Finance zich op het pad van dynamische veranderingen in de toekomst bevindt.

Tegen 2025, met steeds meer investeerders en instellingen die kiezen voor digitale oplossingen, is de kans groot dat het sterke aanbod van Rexas Finance aanzienlijk wordt gewaardeerd. Aangezien dit systeem ook de mogelijkheid heeft om echte wereldactiva te tokeniseren, bestaat er ook de mogelijkheid om een groot aantal retail- en institutionele investeerders aan te trekken, wat de marktkapitalisatie omhoog kan stuwen. Daarentegen richt Ripple (XRP) zich voornamelijk op grensoverschrijdende betalingen en andere bankgerelateerde oplossingen, wat Rexas Finance een exploiteerbaar overwicht op de markt geeft.

Grote presale-sterkte

De presale van Rexas Finance heeft in de vroege stadia al veel belangstelling getrokken en heeft meer dan 1,3 miljoen dollar opgebracht. Als gevolg daarvan zijn de verkopen van Rexas Finance zeer competitief voor zowel particuliere als grote investeerders. Het feit dat de eerdere presale-stadia in zeer korte tijd zijn uitverkocht, toont aan dat investeerders gretig zijn om te investeren in de token gezien het potentieel.

Terwijl XRP, dat momenteel profiteert in de markt, al gevestigde marktwaarde heeft, is Rexas Finance een goede gok voor hogere procentuele sprongen. Het is redelijk om aan te nemen dat vroege investeerders kunnen profiteren van de goedkope instapprijs van de token en het verdere groeipotentieel ervan. Er zijn verwachtingen dat Rexas Finance investeerders 500x hoge kapitaalwinsten kan opleveren vóór de beursgang, waardoor het mogelijk is om te verkopen voor $10 of meer in de komende jaren.

Rexas Finance

Nieuw ecosysteem en mogelijke toekomstige richtingen

Activa-tokenisatie is slechts een klein onderdeel van het ecosysteem van Rexas Finance, dat een reeks diensten omvat die gericht zijn op de behoeften van ontwikkelaars, investeerders en vermogensbeheerders. Zo biedt de Rexas QuickMint Bot de mogelijkheid om digitale tokens te creëren en te beheren zonder enige diepgaande kennis van de blockchain, waardoor iedereen, zelfs de technisch minder onderlegde, de blockchain kan gebruiken.

Bovendien zal het platform de creatie van NFT’s mogelijk maken en slimme contractaudits uitvoeren met Wormhole-technologie. Rexas GenAI en Rexas AI Shield optimaliseren de mogelijkheden, veiligheid en aanpasbaarheid van verschillende blockchain-toepassingen. Dit diversifieert Rexas Finance en opent grotere groeimogelijkheden dan XRP, dat populair is onder financiële instellingen met de nadruk op grensoverschrijdende betalingen.

Door de innovatieve aspecten van Rexas Finance te integreren en de toenemende behoefte aan toegankelijke financiële markten, wordt het voor het project eenvoudiger om XRP in te halen in termen van marktkapitalisatie naarmate de markt andere toepassingen van blockchaintechnologie blijft omarmen.

Zal Rexas Finance de marktkapitalisatie van $33,3 miljard van XRP kunnen overtreffen?

Alhoewel Ripple blijft toonaangevend op het gebied van grensoverschrijdende betalingen, wordt de uitbreiding ervan gehinderd door enkele problemen, waaronder de lopende zaak die tegen het bedrijf is aangespannen door de SEC. In tegenstelling tot Rexas Finance, dat net de markt betreedt, heeft het het voordeel dat het onder de radar blijft in termen van regelgeving en probeert het de bruikbaarheid van het platform te verbeteren met RWA-tokenisatie, DeFi en NFT’s. Gezien het feit dat bepaalde elementen op hun plaats zijn, is het begrijpelijk waarom Rexas Finance inderdaad hoge rendementen zal opleveren, wat voor veel XRP-houders verontrustend zal zijn.

De voorspelling dat Rexas Finance tegen 2025 de marktkapitalisatie van $33,3 miljard van XRP zal overtreffen, mag dan belachelijk klinken, maar is niet helemaal uitgesloten. Met de toenemende vraag naar RWA-tokenisatie, het succes van de presale en de toevoeging van een gebruiksvriendelijk ecosysteem, heeft Rexas Finance grote vooruitzichten en groeipotentieel om de genoemde redenen. Als de huidige trend zich voortzet, zou het bereiken van een marktkapitalisatie van meerdere miljarden dollars binnen enkele jaren geen moeilijke opgave moeten zijn.

Voorlopig is de aandacht van investeerders gelijk verdeeld tussen Ripple en Rexas Finance, waarbij analisten voorspellen dat velen zich al voorbereiden op wat één van de meest interessante gebeurtenissen op de cryptomarkt zou kunnen worden in 2025.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS), bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.