Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Nieuwe whale ontvangt 138 miljard Shiba Inu vanuit één wallet

Een mysterieuze nieuwe wallet heeft voor 1,25 miljoen dollar aan Shiba Inu (SHIB) ontvangen. Het bijzondere is dat het om één transactie ging. Uit de data van Etherscan blijkt dat het gaat om een totaal van ruim 138 miljard Shiba Inu. Wat er precies aan de hand is weten alleen de eigenaren van deze wallets.

Shiba inu transactie

Shiba Inu in de lift

Opvallend is dat Shiba Inu de afgelopen 24 uur met 2,69 procent is gestegen en de laatste zeven dagen zelfs met 10,07 procent. In totaal heeft SHIB daarmee een market cap van 5,08 miljard dollar. Met die market cap staat het project echter nog behoorlijk ver achter Dogecoin, dat momenteel een totale marktwaarde van 13,64 miljard dollar heeft.

Dogecoin kreeg een boost nadat Elon Musk deze week bekendmaakte dat hij van Twitter onder andere een betaalbedrijf wil maken. Dat zorgde in de afgelopen 24 uur alleen al voor een stijging van 9,17 procent bij Dogecoin en voor de gehele week een plus van 36,94 procent. De strijd tussen de memecoins gaat in 2022 dus gewoon door en beide projecten blijven op hun eigen manier in leven.

Shiba Inu Metaverse

Ook is het team van Shiba Inu momenteel bezig met de ontwikkeling van een metaverse. Van 5 tot 7 december vindt de Immerse Global Summit in Miami plaats en Marcie Jastrow van Shiba Inu is erbij om over de metaverse te praten. Jastrow is het hoofd van de metaverse-afdeling van Shiba Inu.

Dat is niet het enige waar Shiba Inu mee bezig is. Vanaf nu is het ook mogelijk om met Shiba Inu reizen te boeken via Travala. Als je de SHIB gebruikt om bij Travala een reis te boeken, krijg je een gratis tegoed van 25 dollar cadeau. Het is bij Travala mogelijk om te kiezen uit ruim 3 miljoen hotels, vluchten en activiteiten. Zo ontstaan er steeds meer leuke mogelijkheden met crypto.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving