pb
Persbericht

Nu Investeren: Top 5 Opkomende Crypto Met Potentie Te Exploderen In Augustus

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Volgens meerdere crypto analisten is het slechts een kwestie van tijd voordat er een nieuwe crypto bull run van start gaat. Om hier op in te spelen wil je als trader natuurlijk instappen bij een project dat hard kan stijgen tijdens een nieuwe bull run. Om deze reden beschrijven we hieronder de top 5 crypto met potentie om nu in te investeren. 

Ondanks dat de crypto markt op dit moment een moeilijke fase doorgaat, is een nieuwe bull run volgens veel crypto analisten niet ver weg meer. Helemaal nu de Amerikaanse presidentsverkiezingen in november plaats vinden en er vanuit beide politieke partijen steeds positiever wordt gesproken over de crypto markt lijken er grote veranderingen in beleid plaats te kunnen vinden. 

Deze veranderingen kunnen zomaar eens een nieuwe bull run tot stand brengen die de crypto markt naar nieuwe recordhoogtes brengt. Op het moment dat dit gebeurt wil je natuurlijk voor de laagst mogelijk prijs in succesvolle crypto’s hebben geïnvesteerd. 

Om deze reden bespreken we hieronder een aantal veelbelovende crypto’s die ongelofelijk stijgingen kunnen doormaken tijdens een volgende bull run. Nu investeren in deze crypto’s kan een investeerder zomaar honderden procenten winst opleveren. 

Ontdek meer over deze top 5 crypto met potentie:

1. Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al meteen de nodige aandacht heeft ontvangen vanuit de crypto community vanwege zijn unieke utility. Dit Pepe alternatief werd namelijk niet alleen maar gecreëerd in een poging om te profiteren van de hype rondom Pepe coin (PEPE), maar komt in plaats daarvan met zijn eigen Layer 2 blockchain. 

Het idee van Pepe Unchained is dat het de losgebroken versie van Pepe coin vormt, die niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain. Dit heeft deze losgebroken versie van Pepe coin in staat gesteld om zijn brein aan het werk te zetten, iets wat al snel leidde tot de creatie van een eigen Layer 2 blockchain. Deze blockchain moet de belangrijkste gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplossen en biedt daarom snelle transacties aan tegen lage kosten. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Naast dat gebruikers met Pepe Unchained kunnen profiteren van snelle transacties tegen lage kosten heeft het team achter dit project ook extra hoge staking beloningen beloofd. Dit is terug te zien aan de huidige APY die nog altijd hoger is dan 280%, ondanks dat er al meer dan 560 miljoen PEPU tokens zijn vastgezet. 

De presale van Pepe Unchained bleek ook al snel een groot succes en heeft hierdoor inmiddels al meer dan $ 6,8 miljoen aan investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0088396, maar deze prijs zal binnen korte tijd verder gaan stijgen. Gebruikers zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van deze voordelige prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek Pepe Unchained Presale

2. The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game gaat viraal door Olympische Spelen

The Meme Games is een nieuw crypto project dat zijn eigen crypto game naar de markt het gebracht. Deze crypto game bleek al snel viraal te gaan door zijn connectie met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Doordat meme karakters het in deze game tegen elkaar opnemen in games die gelijk lopen aan de Olympische Spelen wist dit project de passie van de Spelen te combineren met de hilariteit van een meme coin. 

Gebruikers kunnen deelnemen aan deze game door MGMES tokens te kopen. Dit is de native token van het platform die ook als beloning dient binnen deze game. Zodra gebruikers hun MGMES tokens hebben gekocht krijgen ze de keuze uit vijf meme karakters. Op het moment dat ze het juiste karakter kiezen zullen ze een 25% bonus ontvangen over hun initiële aankoop. 

De crypto game vormt echter niet de enige manier voor gebruikers om extra MGMES tokens te verdienen. Ze zijn namelijk in staat om tegelijkertijd ook hun MMGES tokens te staken. Op deze manier kunnen ze dubbele beloningen realiseren. Op het moment dat gebruikers hun gestakede tokens vandaag nog staken komen ze in aanmerking voor een APY van hoger dan 680%. Inmiddels zijn er al meer dan 14 miljoen MGMES tokens vastgezet. 

De presale van The Meme Games heeft op dit moment iets meer dan $ 320.000 aan vroege investeringen weten op te halen. Gebruikers zijn op dit moment in staat om MGMES tokens te kopen tegen een prijs van $ 0,00915 per stuk. Deze prijs gaat echter stijgen naar $ 0,00912 op het moment dat de presale begin volgende week zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek The Meme Games Presale

3. WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin gaat viraal door zijn eigen AI trading bot

WienerAI is een nieuwe meme coin die net als vele andere meme coins gebruik maakt van een hilarische vormgeving. In het geval van WienerAI gaat het om een Wiener hond met een vleugje DNA van een hotdog. WienerAI is echter geen simpele meme coin met een leuke vormgeving en zonder utility, deze meme coin is namelijk bezig om zijn eigen AI trading bot op de markt te brengen. 

De AI trading bot van WienerAI stelt gebruikers in staat om vragen te stellen die gerelateerd zijn aan de crypto markt. De antwoorden op deze vragen kunne vervolgens gebruikt worden om een voordeel te behalen op de rest van de crypto markt. Het gewonnen advies kan meteen toegepast worden door tokens te kopen en verkopen via deze trading bot. 

investeren in een AI Crypto bot die interessant kan zijn? | Wiener AI Review

Net als bij de nummer een en twee van deze lijst heeft ook WienerAI een staking systeem. Het grote verschil? Bij WienerAI zijn er al meer dan 8,4 miljard tokens vastgezet. Ondanks dit grote aantal vastgezette tokens is er nog altijd sprake van ene APY hoger dan 120%. 

De presale van WienerAI bleek al snel een groot succes. In korte tijd wist deze presale zijn doel van $ 7 miljoen te behalen en hierdoor is deze presale zijn afrondende fase ingegaan. In deze laatste fase is inmiddels al een extra $ 2 miljoen aan investeren opgehaald. Er zijn nu nog maar enkele dagen te gaan om te profiteren van de huidige lage prijs van $ 0,00075. Op het moment dat deze token gelist wordt is de verwachting dat deze prijs hard gaat stijgen. 

Bezoek WienerAI Presale

4. PlayDoge (PLAY) – nieuwe Play-to-Earn meme coin maakt indruk met zijn remake van bekende Tamagotchi game

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn game die bezig is om een remake van de bekende Tamagotchi game uit de jaren 90 op de markt te brengen. In deze game waren gebruikers in staat om voor een virtueel huisdier te zorgen. Bij PlayDoge zal dit virtuele huisdier de hilarische Shiba Inu meme zijn, en zijn er natuurlijk ook aanzienlijke crypto beloningen te verdienen. 

Gebruikers zullen dus voor hun virtuele Shiba Inu huisdier moeten zorgen en zullen daarvoor beloond worden met de PLAY token. Gebruikers die het beste voor hun huisdier zorgen komen zelfs op een leaderboard terecht, waarbij natuurlijk nog extra prijzen zijn te verdienen. Gebruikers kunnen hun virtuele huisdier ook inzetten bij minigames met een kans op PLAY tokens. 

Het project van PlayDoge omarmt de jaren 90 nostalgie volledig door gebruik te maken van 8-bit 2D vormgeving. Ook de minigames van PlayDoge zijn een referentie naar de klassieke jaren 90 games zoals Super Mario Bros en Sonic games. Net als deze games maakt de minigame van PlayDoge namelijk gebruik van een side-scrolling vormgeving. 

Gebruikers zijn nu al in staat om PLAY tokens te kopen tijdens de presale die al bijna $ 6 miljoen heeft opgehaald. PLAY tokens kosten hier op dit moment $ 0,00525 per stuk, maar deze prijs zal gedurende de verschillende presale fase verder gaan stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH,  BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek PlayDoge Presale

5. Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – Play-to-Earn crypto lanceert gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuw Play-to-Earn project dat onlangs een volledige gaming wereld in het thema van het Wilde Westen op de markt bracht. Binnen deze gaming wereld bevinden gebruikers zich in een klassiek stadje tijdens de gouden jaren van het Wilde Westen. Hier zullen ze het dan ook als cowboys tegen elkaar op kunnen nemen om op vele verschillende manieren crypto’s te verdienen. 

De beste cowboys zullen in aanmerking komen voor de titel van Shiba Sharpshooters. Om deze Shiba Sharpshooters te belonen is maar liefst 5% van de totale token voorraad gereserveerd. Gebruikers zijn daarnaast ook in staat om mee te beslissen over de toekomst van de Shiba Gulch stad. Dit doen ze via de Governance Roundups. 

Gebruikers zijn ook in staat om een gokje te wagen bij de Lucky Lasso Lottery. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan Campfire Stories sessies. Ook kan men gebruik maken van het unieke Cactus Staking systeem van Shiba Shootout. Binnen dit staking systeem worden de fondsen van een gebruiker afgebeeld door een digitale cactus plant. Op deze manier kunnen gebruikers hun vermogen dus letterlijk zien groeien. 

De presale van Shiba Shootout heeft inmiddels al meer dan $ 850.000 aan vroege investeren weten op te halen. SHIBASHOOT tokens zullen in elke fase van de presale verder gaan stijgen in prijs. Dit betekent dat cowboys die vandaag nog hun tokens kopen kunnen profiteren van de laagst mogelijk prijs. Tokens zijn te koop middels EHT, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.