Nieuws, Trending

OKEx maakt TRON beschikbaar op openbaar platform


OKEx, de cryptocurrency exchange uit Malta, heeft Tron (TRX) op zijn klant-tot-klant (C2C) handelsmarkt beschikbaar gesteld.


Peer-to-Peer

Het gedecentraliseerde handelsplatform van OKEx kunnen gebruikers direct digitale activa met elkaar verhandelen. Dit werkt net als een peer-to-peer (p2p) -model.
Dit doen gebruikers door bestellingen te plaatsen met hun eigen gekozen wisselkoersen en betaalmethoden, waaronder cryptocurrencies en fiat-valuta’s zoals Britse ponden, Chinese renminbi, Vietnamese dong, Russische roebels en Thaise baht. Deze bestellingen worden vervolgens automatisch door het platform verwerkt en afgehandeld.



OKEx breidt flink uit

Crypto exchange OKEx is zich aan het uitbreiden. Zo heeft de exchange gedurende afgelopen maand al Ripple (XRP) en Bitcoin Cash (BCH) toe aan zijn aanbod. Hiernaast zijn er ook nog vier nieuwe crypto-paren aan het platform toegevoegd.
Hierdoor kunnen gebruikers nu Bitcoin SV (BSV), QTUM, DASH (DASH) en NEO tegen Bitcoin of Tether op marge verhandelen.


Tron blijft zich uitbreiden

De crypto heeft zich in de afgelopen tijd flink weten uit te breiden. Zo heeft het eerder al het peer-to-peer downloadprogramma BitTorrent overgenomen, waarnaar het zijn eigen token heeft uitgebracht. Nu zet de crypto deze uitbreiding voort door te worden vermeld op het nieuwe platform.