Crypto prijs stijgt
Altcoin

Onbekende crypto bereikt onverwachts nieuwe all-time high

Bitcoin (BTC) blijft maar doorstijgen en dat heeft zoals we weten, aanzienlijke impact op altcoins. Dit resulteert in aanzienlijke winsten voor diverse projecten. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is Flare (FLR), een project dat sinds februari vorig jaar bestaat en onlangs een nieuw prijsrecord heeft bereikt.

Wat is Flare?

Flare Network is een innovatief project dat aanzienlijke vooruitgang boekt in het verbeteren van de interoperabiliteit tussen verschillende blockchainnetwerken. Als een Layer 1 blockchain die gebaseerd is op de Ethereum Virtual Machine (EVM), stelt Flare gebruikers in staat om op een veilige en gedecentraliseerde manier toegang te krijgen tot betrouwbare gegevens van verschillende blockchains en het internet.

Wat Flare onderscheidt, zijn de geavanceerde protocollen zoals de State Connector en de Flare Time Series Oracle (FTSO). Deze protocollen ondersteunen een accurate en efficiënte gegevensuitwisseling tussen verschillende blockchains. De FLR-token speelt een centrale rol binnen het ecosysteem door niet alleen de adoptie van het netwerk te stimuleren, maar ook door bij te dragen aan de decentralisatie van de FTSO.

Waarom stijgt de Flare koers?

Flare Network beleeft een periode van sterke groei; sinds het begin van deze maand heeft de digitale valuta een indrukwekkende stijging van meer dan 140% doorgemaakt. Deze koersstijging is niet alleen te danken aan de algemeen optimistische trend in de cryptomarkt, maar ook aan specifieke ontwikkelingen binnen het Flare ecosysteem.

Onlangs heeft het Flare Network-team een significante update gegeven over de tokenomics van het project, die vooral gunstig lijkt te zijn voor de koers. Het hoogtepunt van deze update is de beslissing van vroege investeerders om hun engagement met Flare te verdiepen door de periode voor tokenontgrendeling te verlengen tot het eerste kwartaal van 2026, oorspronkelijk gepland tot 2024, en door tot 50% van de inkomsten uit de tokenverkoop te herinvesteren in het ecosysteem.

Deze investeerders hebben ook toegezegd om slechts 0,5% van het totale handelsvolume van de token te verkopen, met de intentie een aanzienlijk deel van de opbrengsten opnieuw te investeren in projecten die op Flare zijn gebaseerd. Deze bewegingen worden door investeerders gezien als positief, wat heeft bijgedragen aan een stijging van 50% in de tokenprijs over de laatste week.

Verder heeft Flare sinds de lancering indrukwekkende prestaties neergezet, waaronder het binnenhalen van Google als infrastructuurprovider. Ook heeft het project succesvolle synergieën gecreëerd met het Ripple ecosysteem, wat het potentieel van Flare verder benadrukt en investeerdersvertrouwen versterkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

SEC start zaak tegen Uniswap, wat kunnen we verwachten?
Crypto analisten voorspellen snelle start van nieuw Altcoin seizoen
Worldcoin bereikt 10 miljoen gebruikers en 70 miljoen transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging