Ripple xrp token
Nieuws, Trending

Wow! Onderzoek naar Ripple: De échte waarde van 1 XRP token is ….

Volgens een rapport, van de onafhankelijke cryptocurrency onderzoeksgroep Picolo, is Ripple (XRP) nog flink ondergewaardeerd.

Ripple is 1 van de enige crypto’s die echt gebruikt wordt

In een onlangs uitgebracht kwartaal rapport van Ripple is een enorm opwaarts potentieel te zien. De omzet van XRP tokens is in het derde kwartaal van dit jaar namelijk meer dan verdubbeld. Dit is een teken dat ook de prijs nog flink kan stijgen. De verdubbeling van de omzet is vooral te danken aan institutionele beleggers. In het rapport van Ripple staat dat er een toename van 480% is in institutioneel verkoop van XRP tokens. De verkoop aan deze beleggers steeg van $16,87 miljoen dollar naar $98,06 miljoen dollar. In het onafhankelijke onderzoek staat ook dat de release van het xRapid platform heeft gezorgd voor een flinke prijsstijging. xRapid is een platform die grensoverschrijdende betalingen mogelijk maakt. De grote Amerikaanse bank PNC gebruikt de nieuwe techniek al voor alle buitenlandse betalingen van haar klanten. “Ripple is één van de enige cryptovaluta die laat zien dat de munt echt geïmplementeerd kan worden. xRapid is hier een goed voorbeeld van.”

Hoeveel is een Ripple (XRP) token echt waard?

In het onderzoek van Picolo wordt het volgende geschreven: “Onze analisten hebben een intrinsieke waarde van $ 1,75 per XRP-token afgeleid.” “Deze uitspraak is zelfs nog terughoudend. Het onderzoek houdt namelijk geen rekening met de XRP tokens die ‘geburnd’ worden.  De intrinsieke waarde is niet het enige waar het bedrijf onderzoek naar heeft gedaan. Zo onderzoeken ze ook risicofactoren voor XRP beleggers. Volgens het onderzoek is een belangrijke riscofactor de verwarring over het verschil tussen XRP (De token) en Ripple (Het bedrijf). Daarnaast bestaat er bezorgdheid over het feit dat XRP gecentraliseerd is en het bedrijf Ripple 60% van de tokens bezit. Op het moment van schrijven ligt de waarde van 1 XRP token rond de $0,54 dollar en is de totale marktwaarde van alle XRP tokens $22,229,758,082.   Koop Ripple (XRP) | IDEAL