Ripple

Ook B2C2 stopt XRP handel voor Amerikaanse klanten

Opnieuw stopt een bedrijf met het aanbieden van Ripple tokens. Het in Londen gevestigde bedrijf B2C2 stopt namelijk de XRP handel voor Amerikaanse klanten.


Weer een bedrijf stopt zijn XRP handel

Nieuws website ‘The Block’ meldde gisteren dat het bedrijf zal stoppen met het verstrekken van XRP tokens aan zijn Amerikaanse klanten. B2C2 is een groot handelsbedrijf die exchanges en fondsbeheerders helpt bij het uitvoeren van crypto-transacties.

B2C2 is het nieuwste bedrijf dat afstand heeft genomen van XRP, aangezien Ripple Labs, werd getroffen door een rechtszaak van $1,3 miljard.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission heeft afgelopen dinsdag namelijk een rechtszaak aangespannen tegen Ripple en beweerde dat het sinds 2013 $1,3 miljard aan niet-geregistreerde securities op heeft gehaald.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Ripple heeft het zwaar

Na de aangekondigde rechtszaak heeft Ripple het zwaar. De prijs is in 7 dagen tijd met meer dan 50 procent gecrasht en de marktdominantie is hard gedaald. Ook een aantal exchanges willen niets meer te maken met de munt. Zo kondigde Bitstamp onlangs aan dat zijn Amerikaanse klanten niet in staat meer zullen zijn om de valuta te verhandelen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,286, wat betekent dat de prijs met 3,4% gedaald is in de afgelopen 24 uur.