Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ook Kraken stopt de handel in Ripple’s XRP-token

Crypto exchange Kraken zal de XRP-handel voor zijn Amerikaanse klanten op 29 januari stopzetten. Hiermee sluit het zich aan bij Coinbase, Binance US, Blockchain.com en andere handelsplatforms.


Weer een nieuwe exchange schort de XRP handel op

De handel voor niet-Amerikaanse handelaren zal dus gewoon mogelijk blijven. Ook is het voor Amerikaanse gebruikers wel gewoon mogelijk om hun XRP tokens op te nemen of te storten. Ze kunnen over twee weken dus alleen niet meer handelen.

“We kunnen op 29 januari 2021 beginnen met de implementatie van dit proces, dus alle Amerikaanse klanten worden sterk aangemoedigd om te beslissen wat ze met hun tokens willen doen”, schreef de exchange.

Ripple Labs, samen met CEO Brad Garlinghouse en Executive Chairman Chris Larsen, werden in december door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission aangeklaagd vanwege hun rol bij de verkoop van XRP tokens.

De XRP koers is sinds de aankondiging van de SEC met ongeveer de helft van de prijs gedaald. Op 21 december steeg het tegen $0,60. Momenteel ligt de Ripple koers rond de $0,29.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten