Galaxy Fox
Persbericht

Op Trump gebaseerde meme-munten stijgen dagelijks met 124%, Galaxy Fox streeft naar 500x rendement

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nog maar een paar maanden geleden konden mensen een kans van 8/1 hebben dat Trump herkozen zou worden. Nu is hij de duidelijke favoriet. Terwijl The Donald zich een weg baant door een nationale campagne en caucus na caucus verzamelt, stijgen de op Trump gebaseerde memecoins dagelijks met 124%. Hij monopoliseert de aandacht, en memecoins naar zijn gelijkenis exploderen.

Maar terwijl investeerders profiteren van de Trump-muntmanie, maakt een onbezongen voorverkoop zich op om te zorgen voor wat de beste lancering van 2024 tot nu toe zou kunnen zijn. Galaxy Fox ($GFOX) streeft naar een rendement van 500x, en is niet alleen marktleider dit jaar, maar leert ook een hele nieuwe generatie crypto-gebruikers hoe ze nieuwe crypto kunnen kopen voordat ze op de markt worden gebracht.

Trump ($MAGA) 124% gestegen ten opzichte van de dagelijkse cijfers

Trump is overal in het land aanwezig en domineert de nieuwscyclus, houdt toespraken en monopoliseert de aandacht. Wanneer zijn naam in het nieuws komt, wordt er meer aandacht naar Trump ($MAGA) gestuurd. Elke verkiezingsoverwinning is een nieuwe golf van aandacht, en naarmate het verkiezingsjaar vordert, zal het meer van hetzelfde zijn. Maar het grootste deel van deze nieuwe speculatie en het groeiende concept dat Trump-gerelateerde memecoins de beste cryptocurrencies zouden kunnen zijn om dit jaar te kopen, komt voort uit het besluit van Mechanism Capital om een prominente positie in veel van deze activa in te nemen.

Inspelen op de Trump-rage is slim, maar de vraag is hoeveel hoger deze tokens kunnen gaan. $MAGA heeft al een marktkapitalisatie van meer dan $100 miljoen, en er zal serieus kapitaal voor nodig zijn om dit token op zinvolle wijze te verplaatsen. Het komt allemaal neer op marktkapitalisaties, en vanuit een ROI-perspectief kunnen beleggers beter een poging wagen met nieuwe ICO’s en voorverkoop dan zich in te kopen in de $MAGA-rage.

Galaxy Fox ($GFOX) streeft naar 500x rendement

Galaxy Fox moet één van de meest ambitieuze projecten zijn die momenteel op de markt zijn en analisten verwachten dat het native $GFOX-token dit jaar 500x zal bedragen. Het is zeker de moeite waard om te leren hoe je nieuwe crypto kunt kopen voordat je aan deze voorverkoop deelneemt, en hoewel memecoins populair zijn, is het opwaartse potentieel van de prijsontdekkingsfase in wezen onbeperkt.

Het genie achter Galaxy Fox is tweeledig. Ten eerste heeft het een sterk gebruikersacquisitiemodel. Het moedigt nieuwe gebruikers aan om deel te nemen aan het Web3 runner-spel, waarbij degenen die het seizoen in de top 20% eindigen, prijzen ontvangen. Deze gebruikers worden gestimuleerd om te blijven vanwege het stakingprogramma dat passief inkomen ontgrendelt voor elke $GFOX-houder. Het ecosysteem bevat bovendien NFT’s en een NFT-marktplaats, waardoor een breder publiek wordt aangetrokken.

De tweede geniale zet van Galaxy Fox is het tokenomics-model. 70% wordt tijdens de voorverkoop aan kopers toegewezen. Belastingen financieren stakingsbeloningen, wat betekent dat er geen inflatoire emissies zijn, en het verbranden van tokens verwijdert tokens permanent uit de circulatie.

Analisten voorspellen dat het potentieel van 500x is dat $GFOX een topcrypto is om nu te kopen vanwege de komende prijsdruk. De vraag naar $GFOX zal toenemen naarmate de inzetbeloningen toenemen, het Web3 runner-spel populairder wordt en de bullmarkt zich ontwikkelt. Deze toegenomen vraag zal een veel kleiner aanbod van tokens najagen, en er zal maar één richting zijn waarin de prijs omhoog gaat.

Galaxy Fox Banner

Slotgedachten: memecoins en marktkapitalisaties

Marktkapitalisaties zijn alles voor memecoin-investeerders, en de kans om een 100X op token te trekken met een marktkapitalisatie van $500.000 is drastisch groter dan die met een marktkapitalisatie van $1 miljoen. Als we in termen van ROI denken, zijn presales-tokens – die nog op de open markt moeten worden gelanceerd – de beste vriend van een belegger.

Leer hoe u nieuwe crypto kunt kopen voordat u deze aanbiedt door vandaag nog deel te nemen aan de Galaxy Fox-voorverkoop. Terwijl iedereen te laat is en op jacht is naar $MAGA-rendementen, kun je de volgende trend voor blijven. Wacht op de TGE, zet in en kijk hoe de beloningen binnenstromen!

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.