Open posities van Bitcoin Futures op Chicago Exchange bereikt recordhoogte

Het aantal open contracten van Bitcoin (BTC) Futures op de Chicago Mercantile Exchange (CME) heeft naar verluidt een recordhoogte bereikt.


Ruim 5.000 open posities

De ‘Commodity Futures Trading Commission’, ofwel CFTC afgekort, heeft gegevens hierover vrijgegeven. Uit deze gegevens blijkt dat het aantal open posities in de week van 27 mei tot 3 juni 2019 5.190 bedroeg in de Verenigde Staten (VS). Dit is een stijging van 7% ten aanzien van een week eerder. Dit aantal is nog nooit zo hoog geweest.


Toegenomen interesse

Deze toename van de handel in futures zou een teken kunnen zijn van toegenomen interesse in de Bitcoin (BTC). Zo is niet alleen dit record verbroken. CME heeft namelijk onthuld dat het gemiddelde dagelijkse handelsvolume in Bitcoin Futures in mei dit jaar een nieuw hoogtepunt heeft bereikt van bijna 14.000 contracten.

Hiernaast staat de Trading Commission (CFTC) open voor Ethereum (ETH) futures, mocht het product aan de eisen van de commissie voldoen.


VS zorgt voor meeste traffic

Onlangs werd bekend dat de VS zorgt voor de meeste traffic richting cryptocurrency exchanges. Hieruit blijkt dat crypto echt in populariteit stijgt, en zeker in de VS wint. Ook Japan en Zuid-Korea zorgen voor veel traffic.

 

Join ons Telegram-kanaal gratis en discussieer mee!

 

knop_join-telegram-kanaal