NFT, Solana

OpenSea laat je nu NFT’s kopen met creditcards en Apple Pay

Je hebt geen cryptomunten meer nodig om een NFT op ‘s werelds grootste NFT marktplaats, genaamd OpenSea te kopen. Je kunt binnenkort namelijk een NFT kopen met een creditcard, betaalpas of Apple Pay.


Goed nieuws voor de NFT wereld

Dat OpenSea de nieuwe betaalopties kan bieden komt door een samenwerking met MoonPay. MoonPay is ook het bedrijf dat met zoveel beroemdheden heeft samengewerkt om hun Bored Ape NFT-aankoop te vergemakkelijken.

Door reguliere betaalopties te bieden hoopt OpenSea meer kopers aan te trekken. De timing is in ieder geval goed. Het platform wordt drukker bezocht dan ooit en haalt bijna elke maand een record omzet. Vorige maand kondigde OpenSea namelijk aan dat het in januari meer dan $5 miljard aan handelsvolume genereerde.

Deze week bevestigde de NFT-marktplaats ook dat het deze maand Solana NFT’s zal gaan aanbieden. Het is nog niet precies duidelijk op welke dag dit gaat gebeuren, maar de NFT-marktplaats tweette al wel een korte teaservideo die de uiteindelijke stap beschreef als het ‘best bewaarde geheim in Web3’.

De aankondiging kwam Solana ten goede. Het NFT-handelsvolume op het Solana-netwerk steeg op 30 maart met meer dan 80%, en de prijs van SOL zelf steeg ook, met meer dan 30 procent in 7 dagen tijd.

Wil jij crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.