OpenSea
NFT

OpenSea voegt Polygon-ondersteuning toe met nieuwe functies voor gebruikers

OpenSea, de grootste NFT-marktplaats ter wereld, heeft vandaag de integratie aangekondigd van Polygon in de implementatie van het Seaport-protocol.

OpenSea stapt over op Seaport

“Vanaf vandaag zullen we Seaport gaan gebruiken voor al het nieuwe aanbod op Polygon!”, tweette OpenSea. “We zijn verheugd om Seaport te gaan gebruiken voor meerdere blockchains om de ervaring voor iedereen op OpenSea te verbeteren.”

In juni kondigde OpenSea aan dat het overstapte van zijn Wyvern-protocol naar Seaport. Dit is een open-source marktplaatsprotocol gecontroleerd door Web3-beveiligingsbedrijven OpenZeppelin en Trail of Bits. Destijds zei OpenSea dat de verschuiving naar OpenSea $460 miljoen aan totale kosten per jaar zou besparen.

De verandering kwam in een poging om hoge Ethereum transactiekosten te vermijden. Ook zou het handtekeningbevestigingsacties gemakkelijker leesbaar maken en de noodzaak voor nieuwe gebruikers om een ​​​​accountinitialisatie-kosten te betalen elimineren.

“Na enkele maanden de impact van Seaport te hebben geobserveerd en waardevolle feedback te hebben verzameld, zijn we verheugd om Polygon-ondersteuning te introduceren”. Zo zei OpenSea in een blogpost. “In de komende maanden zullen we ook ondersteuning toevoegen voor Klaytn en andere EVM-compatibele chains.”

Gebruikers kunnen nu MATIC gebruiken op het platform

OpenSea zegt dat het gebruik van Seaport op Polygon de lancering van verschillende nieuwe functies op Polygon mogelijk maakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om advertenties voor collecties en attributen, geen drempels voor advertenties, uitbetalingen aan meerdere creators en bulkoverdrachten.

Misschien wel de belangrijkste nieuwe functie is de mogelijkheid om de native token van het Polygon-netwerk, MATIC, te gebruiken om te adverteren en te kopen op OpenSea. OpenSea vervolgde:

“Als onderdeel van de verschuiving naar Seaport ondersteunt OpenSea nu het gebruik van $MATIC, de native token van Polygon, als betalingsoptie. Iedereen die transacties uitvoert op Polygon met behulp van OpenSea, moet nu zijn eigen gas fees betalen voor transacties met $MATIC.”

Altcoin nieuws

Handelaar verdient $9 miljoen met investering van $3000 in deze crypto
Bullish week voor crypto: Deze 3 altcoins presteerden het best
Groot insider-verkoopschandaal bij Solana-rivaal Sui
Meer nieuws

Meest gelezen

Robert Kiyosaki waarschuwt voor gigantische crash: Bitcoin koers kan dalen tot $5000
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Handelaar verdient $9 miljoen met investering van $3000 in deze crypto
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk