hoskinson
Cardano

Oprichter van het Cardano-netwerk suggereert samenwerking met Bitcoin Cash

Charles Hoskinson, de oprichter van het Cardano (ADA) netwerk, trok recent de aandacht van de cryptogemeenschap. In een tweet deelde hij het idee van een mogelijke “partnerchain” samenwerking met Bitcoin Cash (BCH).

Hoskinson is van mening dat zo’n samenwerking kan resulteren in een van de snelste en meest efficiënte Proof of Work (PoW) netwerken binnen de cryptomarkt.

Enquête toont interesse in samenwerking Cardano en Bitcoin Cash

Charles Hoskinson, oprichter van het Cardano-netwerk, plaatste een poll op X om zijn volgers te vragen naar hun mening over een mogelijke samenwerking tussen Cardano en Bitcoin Cash. De suggestie van Hoskinson was gebaseerd op het gedeelde UTXO-model, waarop beide projecten zijn gebouwd. Dit model biedt grote schaalbaarheid en gedecentraliseerde functionaliteit, speerpunten van het Cardano-netwerk. In zijn bericht gaf hij aan dat een samenwerking met BCH zou kunnen leiden tot een van de snelste en meest bruikbare Proof of Work (PoW) netwerken binnen de cryptomarkt.

De poll trok de afgelopen twee dagen veel aandacht, met meer dan 15.700 mensen die hun stem uitbrachten, waarvan 69% positief antwoordde. Hoewel het exacte concept van een “partnerchain” tussen Cardano en Bitcoin Cash nog niet duidelijk is, is er duidelijk interesse vanuit de cryptogemeenschap.

Cardano prijs klimt boven $0,45

De ADA koers wist aardig te stijgen de afgelopen 24 uur. De munt klom met 2,3% tot een prijs van $0,46. Daarmee weet de populaire altcoin weer terug te klimmen boven het ondersteuningsniveau van $0,45 te klimmen.

Sommige analisten geloven dat de munt in de korte termijn verder kan stijgen tot boven de $0,50. Deze verwachting is uitgesproken op basis van de interesse in futures contracten van ADA, deze nam toe tot ruim $10 miljoen. 

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten