pbintel
Persbericht

Opschudding op de Cryptomarkt: IntelMarkets Overtreft Shiba Inu Terwijl Binance de Lancering van BNSOL Plant

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Te midden van de voortdurende strijd tussen beren en stieren in de cryptowereld, heeft Shiba Inu een stijging van 171% gezien in walvistransacties. Binance heeft ook een nieuw Solana-gebaseerd stakingproduct gelanceerd genaamd BNSOL.

Ondertussen zorgt IntelMarkets voor veel opwinding in de cryptosector. Het AI-gebaseerde platform en de functies hebben zowel nieuwe als ervaren investeerders aangetrokken naar de voorverkoop.

Shiba Inu (SHIB) ziet een stijging van 171% in walvistransacties

Shiba Inu (SHIB), een cryptocurrency met een hondenthema, zag op 4 september een hoge walvisactiviteit terwijl andere cryptomunten te maken hadden met verkoopdruk. Volgens gegevens van IntoTheBlock steeg de handelsactiviteit van Shiba Inu met 171%.

Deze stijging bracht het totale transactievolume op $25,81 miljoen. Ondanks de toename in transacties handelt de prijs van Shiba Inu in de rode zone.

De memecoin is er niet in geslaagd de weerstanden te doorbreken bij de 50-daagse SMA ($0,00001502) en de 200-daagse SMA ($0,00001962). Het sentiment rond de Shiba Inu-munt is negatief, waardoor de kans op groei klein is. Momenteel schommelt de marktkapitalisatie tussen $7,5 miljard en $9,5 miljard.

Binance onthult nieuw Solana-product in september

Cryptobeurs Binance heeft plannen aangekondigd om zijn Solana-gebaseerde stakingtoken (BNSOL) vóór eind september te lanceren. Het wrapped token zal beschikbaar zijn voor gebruikers die hun via Binance gestakete Solana willen gebruiken voor andere on-chain operaties.

Wanneer gebruikers Solana staken, kunnen ze BNSOL minten via Binance en tegelijkertijd een percentage verdienen op de waarde van de gestakete SOL-token. In ander nieuws handelt de prijs van Binance Coin onder de 50-daagse SMA ($548,01) en de 200-daagse SMA ($535,36).

De cryptocurrency bevindt zich in een neerwaartse trend sinds het is gedaald vanaf zijn recordhoogte van $720,67. De marktkapitalisatie van Binance Coin heeft een grote daling ondergaan, van meer dan $87 miljard in augustus naar $73 miljard in september.

IntelMarkets (INTL) trekt nieuwe en ervaren handelaren aan

IntelMarkets (INTL) is uitgegroeid tot een investeringsparadijs voor beleggers. Zowel nieuwe als ervaren handelaren betreden het nieuwe AI-gebaseerde platform IntelMarkets voor grote rendementen. IntelMarkets is steeds meer naar voren gekomen als het meest revolutionaire platform sinds het gebruik van kunstmatige intelligentie werd geïntegreerd.

Belangrijke onderdelen van het platform zijn marktanalyses en zelflerende trading bots. Deze bots helpen gebruikers hun kapitaal optimaal te beheren, gebaseerd op eerdere prestaties en het risiconiveau dat ze kunnen dragen.

In de traditionele handelsomgeving zijn particuliere handelaren vaak in het nadeel. Dit komt doordat technische analyses verschillende signalen afgeven, waardoor het lastig is voor handelaren om te bepalen wanneer ze de markt moeten betreden.

Daarnaast kan IntelMarkets’ Intell-Array™-monitoringtechnologie meer dan 100.000 stukjes informatie tegelijk verwerken en één koop- of verkoopsignaal geven. Handelaren stromen momenteel naar de voorverkoop en kopen de native token van IntelMarkets, INTL. De prijs bedraagt $0,009 en wordt verwacht 11 keer te stijgen naar $0,1 na notering.

Kan IntelMarkets Binance Coin (BNB) en Shiba Inu Overschaduwen?

Het IntelMarkets-platform is volledig uitgerust. Het biedt een trading bot, prijsmonitoringsoftware en andere rekenhulpmiddelen die het handelen voor investeerders makkelijker zullen maken.

Door deze functies denken analisten dat IntelMarkets in de komende weken een enorme groei en adoptie zal doormaken. Deze adoptie kan resulteren in een sterke prijsstijging van INTL, waardoor het zich kan positioneren als een betere cryptocurrency dan Binance Coin en Shiba Inu.

Ontdek meer over IntelMarkets:

Presale: https://intelmarketspresale.com/

Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial

Twitter: https://x.com/intel_markets


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.