Pawthereum
Persbericht

Pawthereum: Thuisbasis van Crypto dierenliefdadigheid

Pawthereum is een cryptocurrency-project met dierenwelzijn als kern. Hun missie is om dierenasielen te ondersteunen en een digitale pleitbezorger te zijn voor dieren in nood. Maar al te vaak hebben kleinere dierenasielen het financieel moeilijk, vaak over het hoofd gezien en overschaduwd door grotere liefdadigheidsorganisaties. Pawthereum is in het leven geroepen om dit aan te pakken. Ze willen de toonaangevende disruptor van charitatieve inclusie worden door gebruik te maken van de voordelen van blockchain-technologie om financiering te verkrijgen, de tussenpersoon te omzeilen en rechtstreeks te doneren aan dierenasielen over de hele wereld.

Hun visie beperkt zich niet alleen tot het bieden van hulp aan opvangcentra. Ze zijn ook van plan om op dieren gebaseerde liefdadigheidsinstellingen te leren over de voordelen van gedecentraliseerde financiering en eigendom van digitale activa. Deze outreach- en educatiecomponent maakt deel uit van hun langetermijnroutekaart. Met jouw steun heeft Pawthereum het potentieel om het wel en wee van dierenverzorgorganisaties over de hele wereld te transformeren en tegelijkertijd de rechten van hun harige vrienden te beschermen. Gebruik je $PAWTH tokens om te stemmen op voorstellenzoals donatiebeslissingen, gemeenschapsprijzen en beleid dat het Pawthereum-ecosysteem bestuurt!

Tokenomics

Het eerste en belangrijkste doel van Pawthereum is om hulp te bieden aan dierenasielen over de hele wereld. Hun slimme contract is volledig fatsoenlijkverzameld en biedt geautomatiseerde herdistributie van het $PAWTH-token. Een vergoeding van 2% op elke $PAWTH transactie wordt automatisch verdeeld tussen de wallet van het goede doel en alle houders.

Liefdadigheid: Hun prioriteit is om liefdadig te zijn; daarom gaat 1% van alle transactiesrechtstreeks naar een veilige ERC-20-wallet met meerdere handtekeningen die door iedereen met volledige transparantie kan worden gevolgd via etherscan.io en hun website. Zodra een goed doel door de gemeenschap is gekozen, wordt het verzamelde geld gedoneerd en begint de wallet opnieuw te worden gevuld naarmate er meer transacties plaatsvinden. Pawthereum streeft ernaar om minstens één keer per maand te doneren aan een dierenasiel of diergerelateerd goed doel! Op het moment van schrijven heeft Pawthereum al $478.700 gedoneerd aan dierenasielen of diergerelateerde liefdadigheidsinstellingen!

Community Reflections: “Allen voor één, en één voor allen!”. Als een door de gemeenschap gedreven project kan elke Pawthereum-houder beslissen aan welke goede doelen Pawthereum doneert, en ze hebben ook inspraak in hun routekaart. Elk lid van de gemeenschap heeft een echte impact op de toekomst van het project! Ze belonen hun houders met een vergoeding van 1% op elke $PAWTH transactie, die wordt herverdeeld onder alle houders in de vorm van een gratis en automatische airdrop rechtstreeks naar hun wallet.

De eerste Pawthereum NFT’s

Hun project heeft altijd de mindset gehad om stap voor stap te bouwen aan de toekomst. Elk van die stappen moet zinvol zijn en alles wat ze doen moet waarde en nut toevoegen aan het ecosysteem. NFT’s maken al lang deel uit van dit plan, waarbij de vraag centraal staat wat het besteis om ze in hun ecosysteem op te nemen. Ze kwamen uiteindelijk met een plan waar ze erg enthousiast over zijn, dat begint met de release van Founder’s NFTs – officieel bekend als de Founder’s Coin!

Ze geloven dat de Founder’s Coin deperfecte eerste NFT is die wordt gelanceerd. Dit toont de mogelijkheid om een NFT te ontwerpen die er zowel goed uitziet als nut heeft. In termen van nut is het belangrijkste middelpunt van het vasthouden van een Founder’s Coin dat het je toegang geeft tot de Founder’s Club (meer over wat deze means hieronder). Dit zal een pijler van het project zijn in de toekomst, vooral als het gaat om de NFT-kant van Pawthereum.

In termen van de verkoop van deze NFT’s, omdat ze zijn ontworpen door hun eigen Nawa, betekent dit dat 100% van de winst teruggaat inhet $PAWTH ecosysteem! Ze hebben hun DEX op komst en dit zal ons zeker op een goede plek zetten.

Zwervende Honden NFT

Over Gratis NFT drops voor partnerprojecten gesproken!… Roving Dogs is een NFT-project onafhankelijk van Pawthereum, maar ze zijn een partnerschap met hen aangegaan en dus zal 10% van de winst van Roving Dogs worden gedoneerd aan goede doelen voor dieren via Pawthereum!

Het vasthouden van een zwervende hond biedt toegang tot hun exclusieve hondenpark met uw eigen 3D VR-compatibele huisdier. Hun Show to Earn-wedstrijd maakt dat je in aanmerking komt om ETH en accessoires te winnen om je huisdier nog unieker te maken! Deze samenwerking is een stap dichter bij devisie van Pawt hereum om elk blockchain-project in staat te stellen liefdadigheid te worden.