Cryptocurrency

PayPal klaar om het handelen in cryptovaluta te lanceren in het Verenigd Koninkrijk

Het wereldwijde betalingsplatform PayPal kijkt naar het Verenigd Koninkrijk als de volgende markt om zijn crypto handelsdiensten uit te breiden.


Uitbreiden van de crypto handel

Volgens de winstbel van het bedrijf over het tweede kwartaal op woensdag, heeft PayPal het erg goed gedaan uit de crypto handel voor de periode. CEO Dan Schulman verklaarde dat het Verenigd Koninkrijk waarschijnlijk het volgende land zal zijn waar cryptohandel wordt aangeboden.

“Ja, nou, we blijven echt blij met het momentum dat we zien op crypto. We gaan, hopelijk, misschien zelfs volgende maand lanceren in het Verenigd Koninkrijk, de handel daar openen.”

Hij verklaarde dat het bedrijf “incrementele functionaliteit” toevoegt aan het crypto-handelsplatform. Op 15 juli had PayPal de aankooplimieten voor crypto’s al had verhoogd tot $ 100.000 per week. PayPal werkt ook aan open banking-integratie, verklaarde Schulman. Hij voegt hier het volgende aan toe:

“Het zal de mogelijkheid zal vergroten om het volledig te integreren in ACH en snellere betalingen te doen.”

ACH is PayPal’s Automated Clearing House, een betaalservice waarmee handelaren elektronisch betalingen van klanten kunnen innen door rechtstreeks hun betaal- of spaarrekening af te schrijven. Schulman onthulde dat Pay with Venmo inkomsten met 183% jaar op jaar groeide. en dat er een sterke adoptie en handel van crypto op Venmo is geweest. Het PayPal-bedrijf Venmo lanceerde medio april crypto handelsdiensten aan naar schatting 70 miljoen gebruikers.

Komt er een DeFi integratie?

Wat gedecentraliseerde financiën betreft, suggereerde Schulman dat PayPal aan het kijken was naar “hoe de volgende generatie van het financiële systeem eruit ziet”. Ook keek het bedrijf hoe slimme contracten en gedecentraliseerde apps in het platform kunnen worden geïntegreerd:

“Hoe kunnen we slimme contracten efficiënter gebruiken? Hoe kunnen we activa digitaliseren en die openstellen voor consumenten die daar voorheen misschien geen toegang toe hadden? Er zijn ook een aantal interessante DeFi toepassingen. En dus zijn we heel hard aan het werk.”

De opmerkingen komen op hetzelfde moment dat een uitgelekte video van de EthCC-conferentie van vorige week in Parijs onthulde dat ’s werelds grootste gedecentraliseerde beurs, Uniswap, in gesprek is geweest met PayPal. Net als de gesprekken met andere fintech-bedrijven ging het over over DeFi integratie.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

appstore
playstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten