pb
Persbericht

Pepe Coin’s Omkeer in 2024 – De Ultieme Koopkans Voor Explosieve Winst

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De situatie rondom de koers van PEPE in de tweede helft van 2024 heeft een grote prijsomslag gemaakt. In de eerste helft van 2024 was PEPE de grote leider in de race om de crypto winst, maar nu lijkt het tij te zijn gekeerd. Door deze prijsdaling kijken veel investeerders naar de gevallen coin met de vraag of het slim is om nu te investeren, zodat er potentiële winsten uit kunnen komen. 

De omkering van PEPE in 2024: Wat betekent dit voor de koers van Pepe coin?

Om deze vraag te beantwoorden moeten we in de technische analyse van de coin duiken. De prijs van PEPE wordt door analisten goed bestudeerd. De ontwikkelingen op de markt lijken nieuwe zakelijke kansen te zijn.

Het lijkt erop dat de vrije val van PEPE ten einde is gekomen doordat het een belangrijk support level heeft bereikt. Naast het raken van deze trendlijn is ook de prijs nog net onder de 200 daagse EMA, dit is een belangrijke factor wat het einde van de vrije val kan betekenen. Als laatste laat ook de RSI een piek uit het oversold gebied zien en dit lijkt zich door te zetten in een groeiend bullish momentum.

Het handelsvolume is sinds de crash weer toegenomen en dit laat zien dat er weer belangstelling is van beleggers. Dit kan komen door een algemene opleving op de crypto markt, maar ook doordat er vaak opnieuw wordt geïnvesteerd in meme coins als de prijs daalt.

Voor de potentiële koersverwachtingen van PEPE geven we je twee belangrijke niveaus waar je op moet letten. De eerste is de psychologische grens van $0,00001, deze blijft heel belangrijk. Het tweede waar je op moet letten is een breakout uit het neerwaartse kanaal waar het momenteel in zit, dit zou de weg kunnen vrijmaken naar $0,0000166. 

Als investeerders in opkomende cryptomunten moet je altijd rekening houden met de mogelijke prijsschommelingen van de meme markt, door verandering van regels op de markt kunnen de plannen van PEPE kunnen worden beïnvloed en het grootste gedeelte van de meme coins mist utility. Daarom hebben we hieronder 3 projecten die nog in de presale zitten, met potentieel de meeste crypto winst in de tweede helft van 2024.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained is de opvolger van de vertragende PEPE die bezig is om zijn eigen Layer 2 Blockchain te lanceren. Door deze nieuwe blockchain zorgt het team achter PEPU dat de langzame transactiesnelheden met hoge kosten verleden tijd worden. De huidige fase van de presale loopt af binnen 6 uur, dus sla je slag en profiteer nog van de lage prijs.

Koop Pepe Unchained presale

Base Dawgz ($BASE)

Ook het nieuwe project Base Dawgz is druk met zijn eigen ontwikkelingen. Zij komen namelijk op de markt met hun eigen multi-chain, hierdoor kun je gemakkelijk van tokens wisselen. Hierdoor ontstaat er een gedecentraliseerde wereld die ondersteund wordt door verschillende blockchains zoals Ethereum, Solana, Binance Smart Chain, Polygon en Avalanche. De huidige fase van de presale loopt nog iets minder dan 4 dagen voordat het de volgende fase ingaat. Sla als vroege investeerder dus nog snel je slag.

Koop Base Dawgz presale

Playdoge ($PLAY)

Nog een meme coin met utility is Playdoge, de nieuwe Play 2 Earn game die de populaire Shiba Inu meme transformeert in je eigen virtuele huisdier geheel in de populaire Tamagotchi game uit de jaren 90. In het spel kan je PLAY tokens verdienen door je huisdier te verzorgen en tevreden te houden. De huidige fase van de presale eindigt over net iets langer dan een dag, dus aarzel niet en maak gebruik van deze lage prijs.

Koop Playdoge presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.