Pepe
Altcoin

PEPE schiet naar een nieuwe all-time high

Met de Bitcoin koers gaat het sinds het bereiken van zijn all-time high van 73.800 dollar op 14 maart wat minder, maar bij PEPE mogen investeerders niet klagen. Die munt bereikte gisteren namelijk een nieuwe all-time high, kort nadat Keith Gill (Roaring Kitty) voor het eerst in 3 jaar tijd terugkeerde.

PEPE koers schiet omhoog

Het handelsvolume in PEPE schoot over de afgelopen 24 uur met 245 procent omhoog naar 1,56 miljard dollar. De market cap van het project schoot voorbij het niveau van 4,31 miljard dollar, waarmee dat van Ethereum Classic is ingehaald en PEPE nu de 23e grootste munt ter wereld is.

De prestaties van PEPE volgen op de terugkeer van “Roaring Kitty” het Twitter-account van Keith Gill, de man achter de short squeeze van GameStop in 2021.

Als gevolg van dit alles staat PEPE met 19,84 procent in de plus over de afgelopen 24 uur. Over de laatste zeven dagen gaat het om een stijging van 23,74 procent voor de memecoin. Wat dat betreft was PEPE dus al voorzichtig gestegen de afgelopen dagen.

Goede timing voor PEPE

Voor PEPE had Keith Gill qua timing geen beter moment kunnen uitkiezen. In de nacht van maandag op dinsdag schoten de koersen omhoog, nadat deze wisten op te springen van een stijgende trendlijn.

Die trendlijn steunde de koers sinds midden-april. De meest recente rally zag PEPE boven een cruciaal weerstandsniveau stijgen, dat de koers sinds maart onderdrukte.

Het gaat om de blauwe zone in de bovenstaande grafiek, die de bulls nu moeten proberen te verdedigen.

Ook de Relative Strength Index (RSI) van PEPE lijkt op dit moment wat positieve actie te laten zien. Deze is boven de 70 punten uitgekomen en geeft aan dat de kopers momenteel dominant zijn in de markt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Hongkong: Worldcoin-project overtreedt privacywetten
80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?