poodlana
Persbericht

Poodlana lanceert: Dit mode meme token is trending in Azië

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Vandaag opende de presale van Poodlana zijn deuren voor hordes Aziatische investeerders die vastbesloten waren de nieuwe virale sensatie van crypto op te scheppen.

De op mode gerichte meme munt krijgt veel aandacht en vooral Aziatische kopers domineren de actie vanwege de status van de regio als hotspot voor crypto, mode en – je raadt het al – poedels.

Deze convergentie heeft een perfecte markt gecreëerd waar Poodlana van kan profiteren, en het POODL token verkoopt snel. Tokens zijn momenteel beschikbaar voor 0,02 $ en bieden degenen die vandaag kopen een rendement van 169% tegen de tijd dat de presale op 16 augustus eindigt.

Lees verder voor een volledig overzicht van de viraliteit achter dit nieuwe token en zijn toekomstperspectieven.

Poedels, mode, memes: een Aziatisch sprookje

De door Azië geleide golf van Poodlana zal zich naar verwachting te zijner tijd over de hele wereld verspreiden. Het begrijpen van deze waanzin begint met begrijpen waarom het aanslaat op deze early bird markten.

Er wordt voorspeld dat de Aziatische modemarkt in 2029 een half biljoen dollar aan inkomsten zal genereren, en opkomende middenklassen in landen als China en Korea tonen op het wereldtoneel een buitensporige honger naar stijl. Maar het zijn niet alleen Louboutin hakken en Burberry trenchcoats die de harten van deze nieuwe golf trendsetters hebben veroverd.

Het nieuwste luxe accessoire is een poedel. Dat lees je goed, K-Pop-sterren, Chinese acteurs en Japanse kunstschaatsers pronken regelmatig met trots met de prachtige krullen van hun poedels, wat de aanbidding van het ras in heel Azië demonstreert.

Poedels staan ​​nu in de top drie van hondenrassen in elk van deze landen. En aangezien Azië de plek is waar vrijwel alle grote meme coins hun fortuin verdienen, bereidt Poodlana’s ontwerp rond deze markt het land voor op een missie naar de maan.

Net als K-pop of vuurwerk zal de Poodlana rage zich, als we afgaan op de Aziatische populariteit, in een mum van tijd naar het Westen verspreiden: beroemdheden als Kim Kardashian en Ringo Starr zijn allemaal poedelmoeders en -vaders, waardoor de VS en Europa vruchtbare grond zijn voor een nieuwe obsessie op de markt voor meme-coins.

Nieuwe hond, betere trucs

Coins met een hondenthema domineren al jaren crypto (we hebben het over DOGE en SHIB) en hebben in slechts één maand een winst van 10x geboekt, in het geval van nieuwkomer DOG. De WIF van 2023 registreerde zelfs nog indrukwekkendere winsten, waardoor één handelaar meer dan $6 miljoen uit een pot van $20k opleverde.

Dit vertelt ons twee dingen: dat honden coins regelmatig epische winsten opleveren, en dat nieuwkomers rijp zijn voor grote rally’s. Met een stilistisch verschil – een Shiba Inu wordt ingeruild voor een poedel – staat Poodlana klaar om het roer over te nemen en een potentieel gedenkwaardige rally te realiseren wanneer het op de open markt komt.

De presale van de zomer

Aangeprezen als de “heetste nieuwe meme coin op Solana”, is Poodlana misschien wel de grootste presale om naar te kijken op dit moment, vooral gezien de lage presale prijs van 0,02 $.

POODL is nog slechts 29 dagen te koop tegen dit gereduceerde tarief, terwijl de 30 dagen durende presale extravaganza, “Crypto Fashion Month”, eindigt op 16 augustus. De prijzen stijgen elke 72 uur; een FOMO inducerend mechanisme dat al lijkt te werken, en een mechanisme dat fase 1 kopers 169% aan symbolische winst oplevert voordat de presale zelfs maar is afgerond.

Zodra de presale eindigt, zal POODL in minder dan 60 minuten een top DEX bereiken, wat het perfecte platform biedt voor een voortdurende rally die Poodlana naar de hogere regionen van de honden coins zou kunnen brengen.

De Aziatische markten lijken de lakmoesproef te zijn voor wanneer een coin op het punt staat te ontploffen: lees jij de borden en raak je betrokken?

Ga naar de officiële website voor meer informatie over Poodlana en het kopen van POODL tokens.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.