Galaxy Fox
Persbericht

PORK maakt nieuwe crypto-miljonairs – Galaxy Fox zou het nog beter kunnen doen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Memecoin-beleggers genoten onlangs enorme winsten, vooral met $PORK, dat binnen een paar dagen aanzienlijk met meer dan 1000% steeg en veel crypto-miljonairs opleverde.

Ondertussen werkt Galaxy Fox, het nieuwe blockchain-netwerk dat een revolutie teweegbrengt in het crypto-ecosysteem, ook hard en zet mechanismen op om verschillende crypto-miljonairs te maken en enorme ROI’s te blijven leveren voor investeerders van zijn oorspronkelijke token $GFOX.

$PORK stijgt met meer dan 1000% in dagen, handelaar maakt $3,3 miljoen winst

$PORK, één van de relatief nieuwe memecoins, heeft slechts enkele dagen na de lancering een enorme opwaartse trend doorgemaakt. Het kostte de meme-munt slechts twee dagen om $200 miljoen aan marktkapitalisatie te bereiken. Uniswap en verschillende andere cryptobeurzen hebben de meme-munt ook op de lijst gezet, waardoor het een potentiële cryptomunt is om in te investeren met een enorm rendement.

Tussen 31 januari en 3 februari 2024 steeg de prijs van $PORK met maar liefst 1028,31%, van $0,0000000689 naar $0,0000007778. Veel beleggers profiteerden van deze groei en boekten opmerkelijke winsten.

Onder degenen die tijdens de rally van $PORK enorm verdienden, bevond zich een handelaar die werd gevolgd door LookOnChain, een platform voor het analyseren van blockchain-gegevens. Uit gegevens van LookOnChain bleek dat de handelaar maar liefst $3,3 miljoen verdiende binnen drie dagen na het investeren van slechts 5 ETH die op het moment van investeren iets meer dan $12.000 waard was.

Galaxy Fox biedt winstgevende voorverkoopmogelijkheden, NFT’s en stakingsbeloningen

Galaxy Fox is één van de beste cryptomunten die op de Ethereum-blockchain is gebouwd. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden waarop beleggers kunnen profiteren om een enorm rendement op hun investering te behalen. Sinds het begin van de voorverkoop heeft de meme-munt voortdurend indruk gemaakt op investeerders met opmerkelijke rendementen wanneer deze van het ene voorverkoopniveau naar het andere gaat.

Er zijn in totaal 5 miljard $GFOX-tokens in het Galaxy Fox-ecosysteem, en ongeveer 3,5 miljard zijn gereserveerd voor de voorverkoopfase, die zich momenteel in fase 7 bevindt. 500 miljoen tokens zijn elk gereserveerd voor het ecosysteem en de liquiditeitspool, 250 miljoen voor competitie en prijzen binnen de gamingwereld van Galaxy Fox, en de resterende 250 miljoen zijn gereserveerd voor het team. Eén $GFOX-token wordt momenteel verkocht voor slechts $0,00198, en het zal met 10% stijgen tot $0,002178 tegen de tijd dat de voorverkoopfase 8 begint.

Binnen het ecosysteem van Galaxy Fox is er ook een spannend web3 runner-spel waarmee gebruikers $GFOX-tokens kunnen verdienen terwijl ze aan het spel deelnemen. De game stelt deelnemers in staat NFT’s te verwerven, die ze kunnen gebruiken om hun prestaties te verbeteren en concurrerend te blijven. Elk seizoen gaan de beloningen voor de beste prestaties in het spel naar de beste 20% van de spelers op het klassement.

Galaxy Fox is ook van plan een verzameling van 3000 NFT’s te lanceren, die toegankelijk zullen zijn via de officiële website van het platform. Deze NFT’s zijn waardevol en kunnen worden verhandeld op de beste NFT-marktplaatsen zoals OpenSea.

Ten slotte worden investeerders die hun $GFOX-tokens aanhouden, beloond via het stakingmechanisme van het platform als ze hun tokens inzetten. Ze verdienen een evenredig deel van de beloningen die zijn gereserveerd in de beloningsdistributiehub van het platform, de Galaxy Fox Stargate.

Galaxy Fox Banner

Conclusie

Terwijl veel handelaren profiteerden van de indrukwekkende rally van $PORK na de lancering, blijft $GFOX ernaar streven de rendementen voor zijn beleggers te vermenigvuldigen. Alhoewel je misschien de rally van $PORK hebt gemist, heb je $GFOX niet gemist, dat een nieuwe voorverkoopfase nadert waarin het tegen een hogere prijs zal worden verkocht, waardoor je direct een ROI krijgt en je mogelijk een crypto-miljonair wordt.

Profiteer van deze ongelooflijke winst van het jaar. Sluit je aan bij de Galaxy Fox-voorverkoop via de onderstaande link en word lid van de Galaxy Fox-telegramcommunity voor meer updates.

Lees hier meer over $GFOX:
Bezoek de Galaxy Fox-voorverkoop | Sluit u aan bij de gemeenschap


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.