Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Potentiële koersverdubbeling: Cruciale fase voor Shiba Inu in aantocht

Shiba Inu (SHIB) was tijdens de bull run van 2021 de grote winnaar. Het project heeft veel vroege investeerders miljonair gemaakt met slechts kleine investeringen. Als het aan crypto analist Faibik ligt staat het project weer op koers om te stijgen, mits er aan een voorwaarde wordt voldaan.

Een cruciaal moment voor Shiba Inu

De analist wijst erop dat de digitale munt Shiba Inu (SHIB) recentelijk een belangrijke trendlijn heeft doorbroken en momenteel een cruciale ‘retest’ ondergaat. Deze test is van groot belang voor de toekomstige richting van de munt. Bij een succesvolle retest voorspelt Faibik dat de koers van SHIB zou kunnen stijgen tot boven de $0,000016 tegen december, een niveau dat het laatst in mei 2022 werd bereikt. Een dergelijke stijging zou een nieuw bullish sentiment kunnen signaleren.

Ondertussen ervaren veel altcoins, zoals Solana (SOL) en Avalanche (AVAX), aanzienlijke stijgingen, terwijl Shiba Inu enigszins achterblijft. De munt wordt momenteel nog steeds lager verhandeld dan voor de lancering van het Layer-2 Shibarium. In de concurrerende cryptocurrency markt kan het achterblijven van SHIB bij andere munten investeerders ontmoedigen en het vertrouwen in het project ondermijnen. Beleggers zouden kunnen neigen naar munten die op dat moment betere prestaties laten zien. De komende dagen zullen cruciaal zijn om te bepalen of Shiba Inu gelijke tred kan houden met de rest van de markt.

Shiba Inu hoofdontwikkelaar overtuigd van bull run

Als het aan de hoofdontwikkelaar van het netwerk, Shytoshi Kusama, ligt komt er een flinke bull run voor Shiba Inu. In reactie op zorgen geuit door de gemeenschap benadrukte hij dat het ontwikkelingsteam intensief werkt aan het versterken van het ecosysteem, in voorbereiding op de aankomende bullmarkt in de gehele crypto sector.

Kusama moedigde de gemeenschap aan om het project te blijven ondersteunen en onderstreepte het belang van de ontwikkeling van Layer-2 Shibarium en nieuwe gedecentraliseerde applicaties (dApps). Volgens hem zijn deze cruciaal voor het leggen van een solide fundament voor groei en adoptie in de volgende bullmarkt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’