Shiba Inu and Supermoon
Shiba inu

Shiba Inu hoofdontwikkelaar stelt investeerders gerust: bull run is aanstaande

Shiba Inu (SHIB) ervaart de laatste weken een opleving in waardering. Ondanks deze stijging, blijft het project nog steeds relatief laag gewaardeerd. Shytoshi Kusama, de hoofdontwikkelaar van Shiba Inu, is echter optimistisch over de toekomst en verwacht een aankomende bullmarkt voor de munt.

Tijdens de recente bullmarkt zag Shiba Inu één van de meest spectaculaire prijsstijgingen onder de cryptoprojecten. Vroege investeerders die aanvankelijk een klein bedrag inzetten, maakten enorme winsten. Echter, binnen de Shiba Inu-gemeenschap, uitgedrukt in hun Telegram groep, heersen er zorgen. Communityleden vragen zich af of SHIB in staat zal zijn om mee te groeien met andere grote munten zoals Ethereum (ETH) en Bitcoin (BTC) als de volgende bullmarkt begint.

Kusama stelt SHIB gemeenschap gerust

Shytoshi Kusama, die reageert op deze bezorgdheden, benadrukte dat het ontwikkelteam actief bezig is om het ecosysteem te versterken voor de toekomstige marktomstandigheden. Hij vroeg ook om steun van de gemeenschap, belovend dat hij zijn verantwoordelijkheden zal nakomen en hoopt dat de gemeenschap hetzelfde zal doen.

Volgens Kusama speelt de ontwikkeling van Layer-2 Shibarium een cruciale rol in de groei van Shiba Inu. De verbetering van bestaande functies en de ontwikkeling van nieuwe gedecentraliseerde applicaties (dApps) zijn essentieel om het ecosysteem van Shiba Inu te versterken. Dit zal de basis vormen voor de verwachte groei en adoptie van de munt tijdens de volgende bullmarkt.

Activiteit Shibarium daalt

Recente gegevens van Shibariumscan tonen echter een zorgwekkende trend voor Shibarium, de Layer-2 oplossing van Shiba Inu (SHIB). Er is een significante daling van 38% in het aantal nieuwe blokken waargenomen, wat duidt op een vermindering van activiteit en interesse in het netwerk. Deze afname van het aantal blokken wordt versterkt door een gelijktijdige afname in het aantal actieve en nieuwe accounts op Shibarium.

Deze ontwikkelingen kunnen op de lange termijn een negatieve impact hebben op het vertrouwen in Shibarium. Een dalende netwerkactiviteit kan leiden tot twijfels over de levensvatbaarheid en toekomstige groei van het netwerk. Dit kan op zijn beurt investeerders en gebruikers ontmoedigen, wat uiteindelijk de koers van SHIB negatief kan beïnvloeden.

Het is cruciaal voor het Shibarium-team om deze neerwaartse trend aan te pakken en het vertrouwen in het netwerk te herstellen. Dit kan door verbeteringen en updates te implementeren die de netwerkprestaties en -functionaliteiten verhogen en zo meer gebruikers en ontwikkelaars aantrekken. Een opleving van de activiteit en interesse in Shibarium kan helpen om het vertrouwen van investeerders te herwinnen en de koers van SHIB te stabiliseren.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba inu of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers