NFT Nieuws

Pre-order klanten van Samsung’s Galaxy Z Fold & Flip 4 krijgen NFT’s

Eén van de pre-orderbonussen bij de Galaxy S22- en Galaxy Tab S8-serie in Zuid-Korea was de New Galaxy NFT. Samsung heeft nu bevestigd dat de nieuwe Galaxy NFT later deze maand ook zal worden aangeboden aan pre-orderklanten van Galaxy Z Fold 4 en de Z Flip 4.

Nog geen praktische toepassingen

De nieuwe NFT heeft nog geen praktische toepassingen. Dit komt vandaag de dag nog regelmatig voor bij NFT’s. Toch is Samsung van plan meer waarde toe te voegen aan hun NFT’s.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat het inmiddels een MOU (memorandum of understanding) heeft ondertekend met verschillende lokale bedrijven om eigenaren van een New Galaxy NFT in de echte wereld voordelen te bieden. Als gevolg van deze overeenkomst zullen eigenaren van New Galaxy NFT in Zuid-Korea binnenkort profiteren van kortingen en besparingen bij het authenticeren van de NFT bij Digital Plaza, Show Gold, The Shilla Duty Free Shop en e-Cruise.

Eerste opvouwbare smartphone met NFT

De nieuwe telefoons zijn vanaf 10 augustus te reserveren. Het is niet precies bekend wat de pre-orderbonussen buiten de New Galaxy NFT nog meer inhouden. Hoe dan ook, de Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4 worden de eerste opvouwbare telefoons van Samsung met een bijbehorende NFT als pre-orderbonus. Of dit ook geldt voor klanten buiten Zuid-Korea is niet bekend.

Afgelopen januari lanceerde Samsung nog een NFT én een virtuele winkel in Decentraland. Destijds liet het bedrijf spelers zoeken naar Galaxy S22 Smartphones. Voor het volgende Unpacked-evenement beweert Samsung “het beste van on- en offline-evenementen” te hebben gecombineerd om een onvergetelijke ervaring te bieden.

NFT nieuws

Iemand betaalde zojuist 4,5 miljoen dollar voor een CryptoPunk NFT Iemand betaalde zojuist 4,5 miljoen dollar voor een CryptoPunk NFT
Iemand leende 1,3 miljoen dollar aan Ethereum met Mutant Ape NTFs als onderpand Iemand leende 1,3 miljoen dollar aan Ethereum met Mutant Ape NTFs als onderpand
Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders Pixelmon NFT probeert nieuwe comeback te maken met nieuwe leiders
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten