pullixpb9
Persbericht

Prijsvoorspelling van Crypto-analisten voor Ethereum, Pullix en Cardano

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De altcoin-markt is in de afgelopen week aanzienlijk hersteld, aangezien verschillende cryptocurrencies nu handelen in het groen. Enkele van deze altcoins zijn Ethereum, Pullix en Cardano. Laten we eens kijken wat analisten voor hen hebben voorspeld.

Ethereum (ETH) zal $12.000-$27.000 bereiken in 18-30 maanden

Tijdens een interview deelde Ryan Berckmans, een analist en lid van de Ethereum-gemeenschap, een optimistische Ethereum (ETH) prijsvoorspelling. Hij projecteerde dat de prijs van Ethereum zou kunnen variëren tussen $12.000 en $27.000 in de komende 18 tot 30 maanden. Hij zei dat de mogelijke goedkeuring van een spot Ethereum ETF deze altcoin rally zou aansturen.

Ook wees Berckmans op de gelijkenissen tussen de gebeurtenissen die leidden tot de goedkeuring van Bitcoin’s ETF en de huidige situatie met Ethereum. Hij merkte op dat de goedkeuring Ethereum’s prijs zou beïnvloeden.

Verder sprak de analist over de aanstaande Denun-upgrade. Hij legde uit dat de upgrade Ethereum’s schaalbaarheidsmogelijkheden zou verbeteren, transactiekosten zou verlagen en adoptie zou verhogen.

Cardano (ADA) zal een prijsstijging van 32% zien

Crypto-analist Ali Martinez noemde het verschijnen van een Dalende Driehoek op Cardano’s dagelijkse prijsgrafiek in een recente tweet. Het technische analysepatroon bekend als de “Dalende Driehoek” heeft een driehoeksvorm met een neerwaartse helling.

Historische trends suggereren dat een uitbraak boven dit patroon een sterke prijsstijging voor Cardano zou voorspellen. Ali wees erop dat de Cardano-munt zijn dagelijkse sluiting boven $0,53 moet houden.

Als dit lukt, voorspelt de analist een stijging van 32% in de altcoin prijs. De altcoin zou stijgen naar $0,68 bij zo’n rally. Met een recente stijging van 8,1% is de Cardano-munt gestegen van een 7-daags dieptepunt van $0,4753 naar een piek van $0,5336.

Analisten voorspellen 25x prijsstijging voor Pullix (PLX)

Net als bij Cardano en Ethereum hebben analisten voorspeld dat Pullix (PLX) een enorme stijging zal registreren. Ze hebben geprojecteerd dat na de lancering, de token een 25x prijsverhoging zal meemaken. Deze voorspelling werd gemaakt na de 25% stijging van de altcoin prijs van Pullix toen het de $0,1 grens bereikte.

De groei is over het hele ecosysteem verspreid, met nu meer dan 15.000 leden in de Pullix-gemeenschap, wat de brede vertrouwen toont die mensen hebben in het ecosysteem. Vanwege de snelle uitbreiding en gunstige marktbeweging, suggereren specialisten nu Pullix als de beste cryptocurrency voor beginners. Pullix is een handelsplatform dat de voordelen van DEX- en CEX-markten combineert in één hybride aanbod.

Na deze fusie wordt Pullix nu beschouwd als een van de toonaangevende cryptocurrency-initiatieven. Daarnaast biedt het DeFi-project een verscheidenheid aan activa. Op de beurs hebben gebruikers toegang tot de handel in goud, ETF’s, en grondstoffen en kunnen ze ook tappen in de $6,6 biljoen dagelijkse forexmarkt.

De PLX-tokenprijs is nu slechts $0,1 en zal stijgen naarmate de voorverkoop vordert. Marktdeskundigen voorspellen een 25x waardestijging na het einde van de voorverkoop, waardoor Pullix de cryptocurrency voor beginners wordt.

Conclusie

Analisten hebben optimistische prijsbewegingen voorspeld voor Ethereum, Pullix en Cardano in de komende weken. Echter, analisten adviseerden beleggers om bijzondere aandacht te besteden aan het DeFi-project Pullix, een altcoin die in de voorverkoopfase is. Zij geloven dat Pullix het potentieel heeft om een blue-chip crypto te worden vanwege zijn kenmerken en groeipotentieel.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie de links hieronder:

Bezoek Pullix

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk