lunexpb
Persbericht

Pro-investeerder die Solana-uitbraak voorspelde, zet nu groots in op XRP en Lunex Network

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Terwijl investeerders grote rally’s verwachten voor verschillende altcoins in deze cyclus, zet een professionele investeerder, die de uitbraak van Solana (SOL) boven de weerstand van $117 voorspelde, nu groots in op XRP (XRP) en Lunex Network (LNEX). Hoewel XRP (XRP) zich al lange tijd in een consolidatiefase bevindt, wordt er gespeculeerd dat er binnenkort een bullish uitbraak kan plaatsvinden.

Aan de andere kant is Lunex Network een veelbelovende nieuwe DeFi-coin die klaar is om enkele van de meest voorkomende problemen in de industrie aan te pakken. Door de gebruikerservaring te prioriteren, maakt Lunex Network het veel gemakkelijker en sneller om munten te verhandelen en te wisselen tussen verschillende blockchains, tegen de laagste kosten.

Crypto transacties eenvoudig gemaakt op Lunex Network

Lunex Network plaatst gebruikers bovenaan zijn prioriteitenlijst door ervoor te zorgen dat het platform niet alleen eenvoudig te gebruiken is, maar ook vol zit met functies die de gebruikerservaring verbeteren. Lunex Network biedt bijvoorbeeld concurrerende spreads en zeer lage transactiekosten. Hierdoor kunnen gebruikers erop vertrouwen dat ze de best mogelijke prijzen krijgen voor hun transacties.

Bovendien verliezen gebruikers geen aanzienlijke bedragen aan transactiekosten. Voor gebruikers die veel waarde hechten aan veiligheid, biedt Lunex Network ook voordelen. Het platform voert namelijk anonieme transacties uit, waardoor de identiteit van gebruikers niet wordt blootgesteld aan ongewenste personen of organisaties. Bovendien zijn er geen KYC-controles vereist bij het aanmelden.

Daarnaast is het wisselen van crypto op het Lunex Network-platform relatief eenvoudig en rechttoe rechtaan. Door simpelweg de munten te selecteren die je wilt verzenden en ontvangen, en vervolgens je ontvangstadres in te voeren en te bevestigen, is de transactie voltooid. Ondertussen bevindt de LNEX-token zich momenteel in fase 2 van de voorverkoop en wordt verkocht voor slechts $0,0013 per stuk.

Solana prijsanalyse

De waarde van Solana daalde in de afgelopen zeven dagen met meer dan drie procent, van $148 naar $143. Oorspronkelijk viel de waarde aan het begin van oktober tot $134, maar Solana (SOL) werd in deze ondersteuningszone afgewezen, wat de bullish druk versterkte en de prijs opnieuw boven het niveau van $140 dreef.

In de afgelopen maand is de waarde van Solana met meer dan 10% gestegen, van $129 naar $143. Na een consolidatiefase in de tweede en derde week van september tussen $127 en $140, brak Solana (SOL) uit en steeg tot de weerstand van $160, waar de bulls werden afgewezen.

Zoals de Solana-prijsgrafiek laat zien, leidde het onvermogen om deze belangrijke weerstand te doorbreken tot een daling van de waarde van de altcoin. Solana (SOL) daalde vervolgens tot $135, maar bleef niet lang op dat niveau. Solana (SOL) begon geleidelijk te stijgen toen het optimisme toenam.

XRP prijsanalyse

De waarde van XRP daalde met meer dan 11% in de afgelopen week, van $0,60 naar $0,53. Aan het begin van oktober daalde XRP oorspronkelijk naar $0,51, waarna het begon te consolideren tussen $0,55 en $0,51, maar het is nog niet uit deze range gebroken. Ook in de afgelopen maand is de waarde van XRP nauwelijks veranderd.

De XRP-prijsgrafiek laat zien dat de altcoin met ongeveer 0,02% is gedaald. Aan het eind van september steeg de waarde van XRP tot $0,66, maar begon daarna te dalen omdat het er niet in slaagde om boven deze belangrijke weerstand uit te breken.

Als gevolg daarvan is de waarde van XRP onder de $0,55 gezakt, met een toename van bearish momentum. Technische analyses wijzen echter op een mogelijke positieve beweging in de nabije toekomst. De houding van de XRP-gemeenschap blijft positief.

Solana-investeerder optimistisch over XRP en Lunex Network

XRP (XRP) en het nieuwe Lunex Network staan op het punt een stijging te ervaren, ook al heeft Solana (SOL) het afgelopen jaar een sterke prestatie laten zien met een stijging van meer dan 500%. Terwijl XRP (XRP) probeert te ontsnappen aan zijn langdurige consolidatiefase, tonen investeerders grote belangstelling voor de voorverkoop van Lunex Network. Als gevolg hiervan lijkt een prijsrally op handen.

Je kunt hier meer informatie vinden over Lunex Network (LNEX):

Website: https://lunexnetwork.com

Socials: https://linktr.ee/lunexnetwork


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk