pullixpb
Persbericht

Pullix (PLX) zal $5 bereiken voordat Ripple (XRP) en Polygon (MATIC) dit doen, beweert toptrader

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ondanks de felle concurrentie op de cryptomarkt, ontpopt Pullix (PLX) zich als een opvallende deelnemer, klaar om top cryptovaluta’s zoals Polygon (MATIC) en Ripple (XRP) te overtreffen en mogelijk hen voorbij te streven door de grens van $5 te overschrijden.

Gedreven door het aanhoudende succes van de voorverkoop en ambitieuze plannen voor token uitbreiding, heeft Pullix de aandacht en het enthousiasme van investeerders gevangen. Met zijn disruptieve potentieel in de cryptoruimte, zijn alle ogen gericht op Pullix terwijl het vordert naar de laatste fase van zijn voorverkoopcampagne. Niet alleen kijken crypto-investeerders reikhalzend uit naar dit cruciale moment, ze herkennen ook het immense potentieel en de groeimogelijkheden die vooruit liggen.

Ripple (XRP) Veerkracht in Het Gezicht van 8% Maandelijkse Daling

Het netwerk van Ripple (XRP) heeft zijn aanwezigheid als een top cryptocurrency in de industrie verstevigd. Ondanks een daling van 8% vorige maand, is de token in recente weken hersteld en handelt het boven de $0,52 grens na kortstondig de wateren boven de $0,62 te hebben aangeraakt.

Hoewel het een opmerkelijke afname heeft meegemaakt over de afgelopen maand, heeft de Ripple token veerkrachtig een toename van 3,3% geregistreerd in de afgelopen week, handelend binnen een wekelijkse prijsrange van $0,49 tot $0,53. Gezien zijn volatiele vooruitzicht, houden investeerders nauwlettend de prijsbewegingen van Ripple in de gaten, anticiperend op een positieve comeback terwijl ze bewust zijn van potentiële fluctuaties in de komende dagen.

Van $1,53 naar $0,85: Polygon (MATIC) kampt met uitdagingen tijdens prijsherstel

Het afgelopen jaar heeft Polygon (MATIC) een daling gezien van een hoogtepunt van $1,53 naar de huidige prijs van $0,84. Vergeleken met een jaar geleden is de prijs van de Polygon-token met ongeveer 55% gedaald. Ondanks recente worstelingen om zijn hoogste prijsniveau in het afgelopen jaar te heroveren, zijn de pogingen van Polygon meerdere keren mislukt, terwijl het momenteel handelt boven de drempel van $0,85.

Echter, bij het analyseren van de wekelijkse en maandelijkse prijstrends, vertoont de MATIC-token enige positieve vooruitzichten, handelend binnen de wekelijkse prijsmarges van $0,80 en $0,84, wat een wekelijkse toename van 4,5% weerspiegelt. Evenzo is de prijs van MATIC in de afgelopen maand met bijna 1% gestegen na het herstellen van een dip die het naar zo laag als $0,70 stuurde.

Volgens een bericht op X voorspellen crypto-analisten aanhoudende langetermijnsteunniveaus voor de MATIC-token, waardoor stabiliteit behouden blijft ondanks de recente onderprestatie. De steun verhoogt de verwachtingen van een daaropvolgende stijging met een waarschijnlijk doelprijsbereik van $1,25–1,55. Hoewel deze projectie grotendeels ongegrond is, benadrukt het de noodzaak voor investeerders om voorzichtig te zijn.

Pullix (PLX) De Voorspelling van de Mijlpaal van $5

Terwijl Ripple en Polygon strijden om dominantie, breidt Pullix (PLX) uit en trekt het de interesse van meer investeerders. Gepresenteerd als een hybride platform, combineert Pullix behendig componenten van CEX- en DEX-exchanges om industriegebonden problemen met betrekking tot veiligheid en liquiditeit aan te pakken.

Deze strategische aanpak positioneert PLX als een significante deelnemer in de cryptocurrency-industrie met al meer dan 15.000 actieve deelnemers geregistreerd op het platform. Ondertussen, in de zevende fase van zijn lopende voorverkoopcampagne, heeft Pullix al meer dan 80 miljoen tokens verkocht ter waarde van meer dan $5 miljoen. Door de verkoop van deze tokens hebben Pullix en zijn native PLX-token een plek kunnen claimen onder de beste crypto-initiatieven die beschikbaar zijn.

Na de notering op CoinGecko, plant Pullix zijn debuut op aanvullende top-tier exchanges. Bovendien kunnen investeerders deelnemen aan het winstdelingsmodel, dat een deel van de dagelijkse opbrengst reserveert voor PLX-tokenhouders. Daarnaast is er, naarmate de token door de laatste twee fasen van de voorverkoop gaat, een verbrandingsmechanisme op zijn plaats om eventuele overgebleven niet-gekochte tokens te elimineren, wat zorgt voor prijsstabiliteit.

In fase 7 van de 8 is de prijs van PLX met 150% gestegen naar $0,001 van een initiële aanbiedingsprijs van $0,04. Met aanvullende prijsstijgingen verwacht voor de laatste fase, is het evident dat de PLX-token een van de beste cryptocurrencies is om nu te kopen.

Verdere anticipatie concentreert zich rond zijn potentieel om honderdvoudig te stijgen wanneer het uiteindelijk lanceert, waarmee PLX zich positioneert voor een significante mijlpaal van $5 voor Ripple en Polygon in de cryptocurrency-markt.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix zie de onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.