Regulatie Nieuws, Ripple Nieuws

Rechtszaak tegen SEC kost Ripple naar verluidt al 200 miljoen Amerikaanse dollar

Volgens de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, heeft Ripple inmiddels al zo’n 200 miljoen Amerikaanse dollars (of circa 181 miljoen euro) uitgegeven aan de verdediging van de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities & Exchange Commission (SEC).

Gedeeld op Dubai Fintech Summit

Tijdens een gesprek bij de Dubai Fintech Summit op 8 mei, onthulde Garlinghouse dat Ripple ongeveer $200 miljoen zal hebben uitgegeven om zichzelf te verdedigen tegen een rechtszaak die vanaf het begin niet erg logisch was.

Hij vergeleek de vooruitgang op het gebied van regelgeving van de virtuele activa-regelgevende instantie van de Verenigde Arabische Emiraten en de recente Markets in Crypto-Assets (MICA)-wet in de Europese Unie met de achterstand van de Verenigde Staten (VS) op dit gebied.

Garlinghouse betreurde het dat de VS politiek boven beleid heeft gesteld en achterop raakt, terwijl Ripple zich uitbreidt naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Hij gaf aan dat hij ondernemers adviseert om niet in de Verenigde Staten te beginnen vanwege deze situatie en gelooft dat veel in de VS gevestigde bedrijven en Amerikaanse beursgenoteerde bedrijven het daarmee eens zijn. Garlinghouse deelde zijn zorgen in een bericht aan Gary Gensler, de voorzitter van de SEC.

Ripple nieuws

Ripple vs SEC: Deaton voorspelt Overwinning voor Ripple en mogelijke beursgang
XRP schiet omhoog in Aziatische handelsuren
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen
Meer nieuws

Meest gelezen

AI-chatbot Bing voorspelt SHIB prijs voor juni
Concurrent van Ethereum stijgt 50 procent door AI-samenwerking
Google Bard voorspelt wie de rechtszaak van Ripple gaat winnen