Rexas Finance
Persbericht

Rexas Finance (RXS) staat op het punt een belangrijke speler te worden op de geprojecteerde RWA-markt van $16 biljoen, nu de voorverkoop van start gaat

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Rexas Finance (RXS) staat op het punt om de tokenisatie van echte activa (RWA) te revolutioneren met zijn tokenvoorverkoop die op 8 september 2024 begon.

De RWA-markt van $16 biljoen, die onroerend goed, grondstoffen zoals goud en kunst omvat, is rijp voor verstoring en Rexas wil de kloof tussen blockchaintechnologie en fysieke activa dichten, waardoor het voor iedereen gemakkelijker wordt om wereldwijd te investeren.

Wat u moet weten over Rexas Finance (RXS)

Rexas Finance, een op blockchain gebaseerd financieel platform, vereenvoudigt de tokenisatie van Real-world assets (RWA). Onroerend goed, grondstoffen zoals goud en kunstwerken behoren tot de tastbare objecten die door het tokenisatieproces worden omgezet in digitale tokens. Deze tokens worden vervolgens gebruikt voor transacties op blockchainsystemen. Dankzij deze vooruitgang kunnen investeringen worden gedemocratiseerd, dat wil zeggen dat iedereen met een internetverbinding een deel van zeer waardevolle activa overal ter wereld kan bezitten met slechts één klik.

De RWA-markt omvat enkele van de grootste industrieën ter wereld. Onroerend goed alleen is al meer dan $300 biljoen waard; het toevoegen van markten zoals goud en beeldende kunst vergroot alleen maar de opties. Rexas Finance opent toegang tot deze grote markt door deze activa te tokeniseren, waardoor fractioneel eigendom en wereldwijde deelname mogelijk worden. Dit is een groot voordeel voor investeerders die ooit werden uitgesloten van deze hoogwaardige activaklassen vanwege kapitaallimieten.

Wat biedt Rexas Finance (RXS)?

Rexas Finance biedt verschillende opvallende functies die het positioneren als een game-changer in de RWA-markt:

Rexas Token Builder

Gebruikers van Rexas Token Builder kunnen hun echte activa tokeniseren zonder geavanceerde technische kennis. Of u nu een bedrijf of een individu bent, de token builder stroomlijnt de procedure, zodat u eenvoudig activa-gedekte tokens kunt genereren en beheren.

Rexas Launchpad

De Rexas Launchpad biedt een vereenvoudigde aanpak voor iedereen die geld wil inzamelen voor hun tokenized assets. Door hun tokens duidelijk en veilig aan investeerders te presenteren, kunnen tokenmakers rijkdom genereren.

Deze strategie verwijdert conventionele obstakels voor fondsenwerving en vergemakkelijkt zo de verwerving van de vereiste financiële steun voor creatieve ideeën.

Rexas Estate

Rexas Estate is een speciaal gebied van het platform dat bedoeld is om onroerendgoedactiva te tokeniseren. Deze functie opent de enorme wereldwijde vastgoedmarkt door gebruikers fractioneel eigendom in eigendommen overal ter wereld te laten kopen en verkopen, waardoor de liquiditeit en toegankelijkheid in wat doorgaans een illiquide markt is, wordt verbeterd.

Extra nutsvoorzieningen

Naast vastgoed pleit Rexas voor de tokenisatie van extra activaklassen, waaronder grondstoffen zoals goud en olie, financiële activa en zelfs verzamelobjecten zoals kunst. Dit uitgebreide scala aan diensten garandeert dat Rexas een breed spectrum aan investeerders en vermogensbezitters kan bedienen.

Hoe de RXS Token Presale werkt

De RXS token is een ERC-20 token en de native valuta van het Rexas Finance platform. Het vormt de basis van alle ecosysteemtransacties, inclusief tokenized asset generation, trade en management. Vanaf 8 september biedt de presale kopers van RXS tokens vroege kansen tegen een gereduceerde prijs vóór de officiële release.

De totale voorraad RXS tokens is vastgesteld op 1 miljard, waarvan 42,5% is toegewezen voor presale. De fondsen die tijdens de presale worden opgehaald, helpen het ecosysteem te laten groeien en het aanbod te verbeteren, waardoor Rexas wordt voorbereid op succes op de lange termijn in de RWA-markt.

Hoe deel te nemen aan de RXS Token Presale

Deelnemen aan de RXS token presale is eenvoudig. Geïnteresseerde investeerders kunnen deelnemen aan de presale via de Rexas Finance website, waar ze hun digitale wallets (zoals MetaMask) moeten koppelen om aankopen te doen. Omdat RXS een ERC-20-token is, kunnen deelnemers RXS-tokens rechtstreeks met Ethereum (ETH) kopen. Het platform garandeert een vlekkeloze ervaring voor elke gebruiker door middel van een veilige, intuïtieve interface. Vroege pre-sale-deelnemers kunnen ook extra voordelen en incentives ontvangen, die zowel nieuwe als ervaren investeerders in gelijke mate zullen aantrekken.

Conclusie

Rexas Finance (RXS) is gepositioneerd om een ​​belangrijke deelnemer te worden in de $16 biljoen RWA-markt, aangezien de tokenisatie van echte activa binnen handbereik is.

Het innovatieve platform en de gebruiksvriendelijke tools zoals de Rexas Token Builder en Launchpad staan ​​klaar om het gedrag van gebruikers ten opzichte van en het beheer van fysieke activa te transformeren. Investeerders zouden een cruciale kans krijgen in de presale op 8 september, aangezien ze vroeg instappen in wat een blockchaininitiatief lijkt te zijn met transformatiepotentieel.

Ga voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) naar de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.