Ripple rechtszaak
Ripple

Ripple advocaat trekt zich terug uit rechtszaak: Wat betekent dit?

Kylie Chiseul Kim, een van de advocaten van Ripple Labs in de lopende rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), heeft een verzoek ingediend om zich uit de zaak terug te trekken.

Veranderingen in Ripple’s Juridische Team

Kim heeft in haar verzoek, dat is ingediend in het zuidelijke district van New York, aangegeven dat ze niet langer verbonden zal zijn met het advocatenkantoor dat Ripple Labs momenteel vertegenwoordigt. De andere advocaten van hetzelfde kantoor zullen Ripple wel blijven vertegenwoordigen.

Kim trad in juli 2022 toe tot het juridische team van Ripple, samen met Clayton J. Masterman. Beide advocaten werden deel van het team te midden van de lopende SEC-rechtszaak tegen Ripple, CEO Brad Garlinghouse en mede-oprichter Chris Larsen. Hun toevoeging aan het team werd destijds gezien als een strategische zet om het juridische team van Ripple te versterken voor een verwachte langdurige juridische strijd.

Speculaties Rond Kim’s Vertrek

Met het plotselinge vertrek van Kim vragen velen zich af wat de mogelijke gevolgen kunnen zijn voor de lopende zaak. Reacties op Twitter op het nieuws waren een mengelmoes van verwarring en speculatie. De algemene consensus leek echter te zijn dat Kim’s vertrek verband hield met haar besluit om het advocatenkantoor te verlaten, wat niet noodzakelijkerwijs wijst op een significante verschuiving in de rechtszaak.

Sommige Twitter-gebruikers speculeerden dat Kim mogelijk gewacht had tot de afronding van de rechtszaak voordat ze van baan of organisatie veranderde.

Ripple nieuws

Crypto-whales kopen massaal Ethereum en XRP
Kan Ripple (XRP) ooit tot 100 dollar waard worden?
Crypto whales kopen miljoenen aan Ripple (XRP), rally op komst?
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?