Ripple, xrp
Ripple

Ripple annuleert plan om Fortress Trust te kopen

Enkele weken geleden maakte Ripple, het bedrijf achter de bekende XRP-token, bekend dat het grootse plannen had om Fortress Trust over te nemen. Deze aangekondigde overname leek een strategische zet, gericht op het verkrijgen van de waardevolle Nevada Trust-licentie. Echter, in een verrassende wending, kondigde Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, recentelijk aan dat de geplande overname van Fortress Trust toch niet zal plaatsvinden.

Onthulling op Sociaal Mediaplatform

Brad Garlinghouse deed deze onthulling via het sociale mediaplatform X (voorheen Twitter). Hij verklaarde: “Een paar weken geleden hebben we een intentieverklaring getekend om Fortress Trust over te nemen. We hebben echter besloten om niet door te gaan met een directe overname, hoewel Ripple wel een investeerder zal blijven.”

Reden is nog niet duidelijk

De exacte reden waarom Ripple heeft besloten de overname stop te zetten, blijft vooralsnog onbekend. Garlinghouse heeft echter wel benadrukt dat het bedrijf Fortress zal blijven ondersteunen. “Fortress heeft een uitzonderlijk getalenteerd team dat oplossingen heeft ontwikkeld voor echte problemen van klanten. Hoewel de uitkomst anders is dan oorspronkelijk gepland, blijven we hen steunen en hopen we in de toekomst samen te werken!” aldus Garlinghouse.

Hij bevestigde ook dat Ripple zijn investering in Fortress behoudt. Ripple, een gerenommeerde speler in de cryptowereld, investeerde al eerder in Fortress Blockchain Technologies. Scott Purcell, de CEO van Fortress Trust, heeft aangegeven dat het afbreken van de fusie geen reden tot zorg is.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
XRP Koers Stijgt: Crypto analisten voorspellen doorbraak naar $1
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers