Ripple, xrp
Ripple

Ripple blijft ondanks bearmarkt nieuwe mensen aannemen

Het in San Francisco gevestigde Ripple Labs blijft ondanks de bearmarkt nieuwe mensen aannemen. Nu is het bedrijf weer op zoek naar een full-stack ontwikkelaar om het team te komen versterken. De persoon in kwestie moet het ontwerp- en marketingteam komen versterken.

Ripple Labs laat spierballen zien

In tegenstelling tot grote partijen als Coinbase, OpenSea, BlockFi en enkele andere grote namen, hoeft Ripple Labs dus geen mensen te ontslaan. Integendeel zelfs, ze zijn mensen aan het aannemen en laten daarmee hun spierballen zien aan de rest van de industrie. Het lijkt erop dat Ripple Labs er financieel in ieder geval prima voorstaat ten opzichte van de concurrentie.

Dat is ook terug te zien aan de XRP token van Ripple Labs, die als een van de weinigen de weg omhoog vond de laatste weken. Opvallend is dat Ripple Labs in augustus nog werd erkend als onderdeel van de 5000 snelst groeiende bedrijven van de Verenigde Staten. Het grootste deel van die groei vindt echter buiten de Verenigde Staten plaats, omdat Ripple Labs op eigen grondgebied vooral bezig is met de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC).

De rechtszaak met de SEC

Over de rechtszaak gesproken, daar scoorde Ripple Labs recent een grote overwinning in. Op 29 september oordeelde de rechter namelijk dat de documenten die William Hinman namens de SEC screef onthuld moesten worden. Hierin staat onder andere dat Ethereum volgens de SEC niet kwalificeert als effect en dat is precies waar de rechtszaak van Ripple Labs ook om draait.

Volgens de SEC is XRP een effect, wat betekent dat het iets soortgelijks is als een aandeel. Aan de publieke verkoop zijn, in het kader van de bescherming van particulieren, allerlei regels verbonden. Regels waar Ripple Labs zich destijds niet aan gehouden heeft. Volgens Ripple Labs echter volledig terecht, omdat zij XRP niet als effect zien.

Ripple nieuws

Kan Ripple (XRP) ooit $100 waard worden?
Besloten SEC-vergadering wakkert speculatie aan over schikking met Ripple
Deskundigen voorspellen: XRP is klaar voor een ongekende koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?