ripple, xrp
Ripple

Ripple breidt verder uit in Azië met XRPL fonds

Ripple breidt zijn activiteiten verder uit in Japan en Korea met een speciaal XRP Ledger (XRPL) fonds, zo maakt het Amerikaanse blockchainbedrijf bekend.

Dit fonds is opgericht om blockchain-innovatie in Azië te ondersteunen en vormt een strategische zet van het bedrijf om zijn afhankelijkheid van de Amerikaanse markt te verminderen.

Het fonds bevat in totaal 1 miljard XRP-tokens, die momenteel een totale waarde hebben van zo’n $490 miljoen. Dit aanzienlijke bedrag is bedoeld om innovatie en groei binnen het XRPL-ecosysteem te stimuleren.

Ripple focust zich steeds meer op Azië

Een belangrijk voordeel is dat Ripple zijn activiteiten steeds meer buiten de Verenigde Staten kan gaan uitvoeren. Door de aanhoudende weerstand van de Securities and Exchange Commission (SEC) in de VS, ziet Ripple zich genoodzaakt zijn werkzaamheden internationaal uit te breiden.

Emi Yoshikawa, Vice President van Strategic Initiatives bij Ripple, beschreef het fonds als cruciaal voor de strategie van het bedrijf in de regio.

“De lancering van dit fonds is een bewijs van Ripple’s sterke geloof in het potentieel van Japan en Korea als cruciale regionale hubs voor blockchain-innovatie,” aldus Yoshikawa.

Doelen van het XRPL fonds

De belangrijkste doelen van het XRPL-fonds in Japan en Zuid-Korea zijn het ondersteunen van ontwikkelaars en het versterken van zakelijke samenwerkingen. Ontwikkelaars kunnen nu financiering aanvragen bij het XRPL-fonds om hun innovatieve projecten te realiseren.

Daarnaast kan Ripple met dit fonds verdere samenwerkingen met grote bedrijven faciliteren, wat de aanwezigheid van het bedrijf in Azië versterkt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Besloten SEC vergadering gaat toch niet over de Ripple rechtszaak
Ripple koopt voor $1,4 miljard aan eigen aandelen terug in aanloop naar beursgang
Ripple CEO in interview: ‘Einde van de rechtszaak is nabij’
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren