Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple Crasht na gefaalde 14:30 pump

Nadat de 14:30 pump is gefaald is de Ripple koers zojuist hard gecrasht.


Een enorme Ripple crash

Op het moment van schrijven ligt de prijs rond de $0,44. Dit terwijl de Ripple koers een paar uur geleden nog rond de $0,74 lag. De verkoopkracht was veel te hoog waardoor de koers hard naar beneden viel om 14:30.

Zoals we in een eerder bericht al aangaven was het erop of eronder voor XRP deze middag. De prijsstijging werd veroorzaakt door leden van een Telegram-groep genaamd Buy & Hold XRP (t.me/pumpxrp), die op zaterdag aan het licht kwam. Binnen de eerste 24 uur had de groep meer dan 200.000 leden, wat leidde tot het ontstaan van een tweede groep (t.me/pumpxrpofficial). Deze groep gaf inderdaad precies om 14:30 het signaal om te kopen. Echter, voor veel investeerders was het juist een signaal om massaal hun XRP tokens te dumpen.

De handelsvolumes waren zelfs even zo groot dat veel exchanges crashten. Ook nu blijft de volatiliteit en het handelsvolume uitermate hoog.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Wat kunnen we verwachten?

Wat er nu met de Ripple prijs gaat gebeuren is lastig te zeggen. Veel analisten verwachten dat de koers weer terug zal zakken naar zijn oude niveau rond de $0,32. Toch is het ook mogelijk dat er nog een rally plaats zal vinden. Als de verkoopdruk af is genomen en de koopdruk hoog blijft kan de koers zomaar weer omhoog springen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten