Ripple rechtszaak
Ripple

Ripple en SEC besluiten cruciale data in rechtszaak geheim te houden

Nieuwe ontwikkelingen hebben zich voorgedaan in de langdurige juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Beide partijen hebben gezamenlijk een verzoek tot verzegeling ingediend bij de rechtbank.

Dit voorstel tot verzegeling vraagt de rechter om bepaalde documenten of informatie in de gerechtelijke stukken niet openbaar te maken. De reden voor zo’n verzoek is meestal het beschermen van gevoelige informatie. Dit omvat persoonlijke gegevens, bedrijfsgeheimen of andere vertrouwelijke informatie die, indien vrijgegeven, potentieel schadelijk kan zijn voor een van de partijen of beide.

Afschermen van cruciale data

Het recent ingediende verzegelingsvoorstel richt zich op het beschermen van specifieke informatie die relevant is voor de aanstaande briefings over juridische remedies in het geschil tussen Ripple en de SEC. Advocaat James K. Filan heeft via het platform X inzicht gegeven in de details van deze indiening, die bij rechter Analisa Torres is ingeleverd.

Mocht rechter Torres akkoord gaan met het verzoek, dan zullen cruciale informatie en details uit de aanstaande briefings, waaronder financiële gegevens van Ripple en details over de verkoop van XRP aan institutionele beleggers na de aanklacht, niet openbaar worden gemaakt. Dit houdt in dat zowel investeerders in XRP als het bredere crypto publiek deze essentiële informatie niet zullen kunnen inzien.

Cruciale datums in de Ripple rechtszaak

In de juridische confrontatie tussen Ripple en de SEC zijn enkele belangrijke datums van cruciaal belang. Op 22 maart zal de SEC een verzegelde openingsbrief indienen, gericht op de voorgestelde remedies, compleet met ondersteunend bewijsmateriaal en verklaringen.

Op 25 maart zullen de betrokken partijen overleggen over de aanpassingen die nodig zijn voor een openbare versie van deze brief, die de SEC op 26 maart openbaar zal maken in een bewerkte vorm.

Andere sleutelmomenten omvatten de 22ste april, de deadline voor Ripple om bezwaar te maken tegen de brief van de SEC. Vervolgens heeft de SEC tot 6 mei om een verzegelde repliekbrief in te dienen, waarvan een bewerkte versie later zal worden gepubliceerd. Het proces loopt door tot 20 mei, de uiterste datum voor zowel de partijen als derde partijen om bezwaren in te dienen tegen het verzegelen van bepaalde informatie in de gerechtelijke documenten.

Gezien de vermelding van deze datums lijkt het erop dat de rechtszaak nog enkele maanden zal voortduren, met een uitspraak van rechter Torres die later dit jaar of volgend jaar wordt verwacht.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

1 cruciale factor die de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak tegenhoudt
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
Update Ripple rechtszaak: Dit is waarom 20 mei belangrijk was
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP