Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Ripple grafiek wijst op een komende uitbraak

Ripple’s XRP token lijkt een belangrijk omkeringspatroon te vormen. Het zou dus goed kunnen dat de XRP koers spoedig uit zal breken. Dit ‘ascending triangle’ patroon wordt vaak als bullish beschouwd en zou er dus zomaar voor kunnen zorgen dat de Ripple prijs op de korte termijn omhoog schiet.

Hoogste prijs in vijf maanden

Sinds november 2021 bevindt de Ripple prijs zich in een langdurige neerwaartse trend. De koers is sindsdien namelijk met meer dan 43 procent gedaald. Geen enkele keer wist de XRP prijs uit de bear cyclus te breken, zelfs niet toen er positief nieuws uit de rechtszaal kwam.

Nu gloort er echter hoop. Er vormt zich een stijgend-driehoekspatroon (ascending triangle) op de daggrafiek. Aan de onderkant van het patroon zien we dat er steeds hogere dieptepunten (higher lows) worden neergezet. Ook zien we dat de volatiliteit afneemt. Dit samen zijn belangrijke tekenen van een positief patroon.

XRP grafiek RIpple grafiek
XRP lijkt een ascending triangle te vormen – Bron: Tradingview

Hoe kan dit stijgende driehoekspatroon uitspelen?

Heel vaak zien we dat er na een grote stijging of daling er een periode van consolidatie plaatsvindt. Tijdens deze periode worden vaak stijgende of dalende driehoekspatronen gevormd. En telkens wanneer het einde van zo’n driehoekspatroon wordt bereikt is wordt kans op een grote uitbraak groter.

In het geval van Ripple lijkt de kans dus vrij groot dat we in de komende maanden een zeer grote koersstijging, of koersdaling gaan zien. Op dit moment zou het ietwat waarschijnlijker zijn dat de prijs omhoog uitbreekt. Maar of dat daadwerkelijk zo gaat zijn is lastig te voorspellen.

Ripple nieuws

Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren Ripple krijgt toestemming om video’s van SEC ambtenaren te verifiëren
Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple Meer dan 71.000 XRP-investeerders steunen Ripple
Ripple overweegt het failliete crypto-leenplatform Celsius over te nemen Ripple overweegt het failliete crypto-leenplatform Celsius over te nemen
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten