InQubetaRipplePB
Ripple

Ripple investeert onbekend bedrag in Web3 berichtenapp

Ripple blijft indrukwekkende stappen zetten in de crypto-industrie. Onlangs heeft het bedrijf geïnvesteerd in Beoble, een Web3-berichtenapp uit Hong Kong. Beoble kondigde dit nieuws zelf aan via X en verklaarde dat de dienst beschikbaar zal zijn op de XRP Ledger (XRPL).

Deze investering, uitgevoerd door Ripple’s onderzoeksorgaan RippleX, is bedoeld om XRPL-ontwikkelaars te ondersteunen. Het exacte bedrag van de investering is nog niet bekendgemaakt.

Succesvolle lancering en toekomstplannen van Beoble

Beoble lanceerde zijn bètaversie in december 2023 en bleek zo succesvol dat het in februari $7 miljoen aan investeringen binnenhaalde.

Het geld van Ripple is bedoeld om de app naar een hoger niveau te tillen met de introductie van versie 2.0. Deze versie zal geavanceerde functies toevoegen, zoals in-app social trading en Over The Counter (OTC) trading functionaliteiten.

Hoewel Beoble in de toekomst XRPL zal ondersteunen, is het momenteel compatibel met de Binance Smart Chain (BSC), Ethereum (ETH) en Layer-2 (L2) Polygon (MATIC). De app heeft op al deze netwerken een maandelijkse gebruikersbasis van 354.000 en 600.000 maandelijkse actieve wallets.

Explosieve groei voor XRP?

Volgens de bekende crypto-analist EGRAG is er nog veel onbenut potentieel voor XRP, de cryptocurrency van Ripple. EGRAG vergelijkt de huidige investeringskansen in XRP met het vroeg investeren in tech-aandelen zoals Apple, Tesla, Google en Amazon. Hij wijst erop dat Apple in 1989 slechts $0,50 per aandeel waard was en nu bijna $190 waard is, een stijging van 37.500% in 35 jaar. Google en Tesla hebben vergelijkbare groeipatronen laten zien.

EGRAG voorspelt dat XRP tegen 2050 meer dan $105 zal bereiken, mits algemene adoptie plaatsvindt. Op kortere termijn verwacht hij een waarde van $27 tijdens de huidige bullmarkt, wat neerkomt op een potentiële stijging van 5.000%.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

SEC wijst Ripple’s argument voor lagere boete resoluut af
Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken