pbpb
Persbericht

Ripple Klaar Voor Nieuwe Crypto Rally? XRP Koers Vormt Golden Cross Met Einde Rechtszaak Nabij

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De XRP koers is recentelijk in staat geweest om indruk te maken op de rest van de crypto markt. De nummer 6 van de crypto markt wist vorige week namelijk tientallen procenten te stijgen, en is nu sinds vorige maand dan ook al meer dan 32% toegenomen in waarde.

Hiermee vormt XRP samen met Solana (SOL) de best presterende crypto tokens uit de top 10 van de crypto markt. Ter vergelijking, Bitcoin steeg over dezelfde periode met slechts 8% terwijl Ethereum met slechts 4,5% wist te stijgen.

Nu de XRP koers zich overtuigend boven de $ 0,60 bevindt, vragen vele investeerders zich af wat deze stijging veroorzaakte, en of XRP zich opmaakt voor een nieuwe crypto rally.

XRP koers grafiek (1 maand) – Bron: CoinMarketCap

Ripple viert eenjarige verjaardag van uitspraak rechter Torres

De recente stijging van de XRP koers ging samen met de datum dat rechter Torres een jaar geleden haar oordeel velde over de SEC vs Ripple rechtszaak. In juli van 2023 concludeerde Torres namelijk dat XRP geen effect is als het aan particulieren wordt verkocht, iets wat met groot gejuich werd onthaald door de crypto markt.

Direct na deze uitspraak wist de koers een ongelooflijke stijging door te maken, die de XRP koers dicht bij de $ 1 bracht. De SEC koos er echter voor om in hoger beroep te gaan op dit oordeel, wat de onzekerheid binnen de XRP markt terugbracht, en ook de koers terugbracht tot een dieptepunt nabij de $ 0,40.

Nieuw optimisme heeft er echter voor gezorgd dat de XRP koers zijn weg omhoog weer heeft ingezet.

XRP koers stijgt tot boven $ 0,60 in aanloop naar conclusie SEC vs XRP rechtszaak

De eenjarige verjaardag van de uitspraak van rechter Torres vormde niet de enige reden dat de XRP koers in staat was om een aanzienlijke stijging door te maken over de afgelopen 2 weken.

De XRP community is namelijk optimistisch over de uitkomst van de SEC vs Ripple rechtszaak, die nu steeds dichterbij lijkt te komen.

Meerdere ontwikkelingen binnen deze rechtszaak lijken er nu op te wijzen dat de SEC en Ripple een schikking aangaan. Volgens vele crypto experts zal deze schikking positief gaan uitpakken voor XRP, vandaar ook het optimisme binnen de XRP community.

De SEC heeft nu op 25 juli een vergadering gepland, die volgens vele gaat over een mogelijke schikking met Ripple, belangrijk nieuws dat de mogelijke conclusie van deze langlopende rechtszaak dichtbij komt.

Het optimisme over de conclusie van deze rechtszaak, en de eenjarige verjaardag van de uitspraak van rechter Torres hebben er nu dus voor gezorgd dat de XRP koers in staat was om vanuit zijn dieptepunt bij de $ 0,40, tot boven de $ 0,60 uit te stijgen.

XRP koers verwachting – wat kan XRP waard worden?

Nu de conclusie van de SEC vs Ripple rechtszaak dichtbij lijkt te komen is er veel mogelijk voor de toekomst van de XRP koers. De geschiedenis heeft al laten zien dat een positieve conclusie kan zorgen voor een stijging richting de $ 1. Veel crypto analisten denken nu zelfs dat er vanuit daar een stijging plaats kan vinden richting de $ 2, en misschien wel richting zijn ATH bij de $ 3,3.

Een negatieve conclusie kan echter zorgen voor een grote verkoop van XRP tokens, die de koers onder zijn dieptepunt van 2024 bij de $ 0,40 kan brengen.

Zolang de conclusie in deze rechtszaak nog niet heeft plaatsgevonden is het echter moeilijk om aan te geven of deze positief of negatief uit gaat pakken.

Tot die tijd zullen investeerders echter het $ 0,57 niveau in de gaten moeten houden. Zolang de XRP koers in staat is om boven dit niveau uit te blijven, kan er een uitbraak plaatsvinden richting de weerstand bij de $ 0,636. Op het moment dat de koers in staat is om deze weerstand te verbreken kan er gekeken worden naar de weerstand bij de $ 0,6697.

Op het moment dat de koers echter onder de $ 0,5725 zakt kan er een aanhoudende neerwaartse trend plaatsvinden die de XRP koers zomaar tot onder de $ 0,50 kan brengen.

Nu investeerders aan het wachten zijn op de conclusie in de SEC vs Ripple rechtszaak en een mogelijke nieuwe crypto rally door XRP, verschuiven veel investeerders hun aandacht naar nieuwe presale tokens, die vaak een groter winst potentieel hebben dan grote crypto’s zoals XRP.

Om deze reden bespreken we hieronder dan ook een aantal van de beste presale tokens van dit moment. Alledrie deze tokens zijn in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken zodra ze gelist worden op grote exchanges.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief lanceert eigen Layer 2 chain op Ethereum

Met Pepe Unchained is er een nieuw Pepe alternatief op de markt verschenen die al snel indruk wist te maken. Dit Pepe alternatief, dat zich weet te onderscheiden van al zijn voorgangers, is namelijk bezig met de ontwikkeling van een eigen Layer 2 blockchain. Deze Layer 2 chain op Ethereum moet nieuwe meme coins in staat stellen om te profiteren van snelle en goedkope transacties.

Meme coins die zich tegenwoordig op Layer 1 blockchains zoals Ethereum bevinden hebben namelijk vaak te maken met langzame transactie snelheden en hoge transactiekosten. Door hier verandering in aan te brengen met zijn eigen Layer 2 blockchain wist Pepe Unchained al snel viraal te gaan. Iets wat duidelijk terug te zien is aan zijn presale.

De presale van Pepe Unchained wist namelijk in een maand tijd al meer dan $ 5 miljoen aan vroege investeerders op te halen. Tegen de huidige prijs van $ 0,0086304 per PEPU token komt de presale nu dicht in de buurt van zijn volgende doel bij de $ 5,375 miljoen. Op het moment dat dit doel behaald wordt zal ook de prijs van een PEPU token verder gaan stijgen.

Gebruikers die deelnemen aan de presale kunnen hun tokens ook meteen vastzetten in het staking mechanisme van dit project. Op dit moment zijn er al meer dan 430 miljoen PEPEU tokens vastgezet, een duidelijk teken dat investeerders vertrouwen hebben in de toekomst van dit project. Op dit moment is er een APY te verdienen die hoger is dan 365%, wat betekent dat gebruikers meer dan 1% per dag kunnen verdienen. PEPU tokens zijn te koop via ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

The Meme Games (MGMES) – nieuwe crypto game geïnspireerd door de Olympische Spelen van 2024 in Parijs

The Meme Games is een nieuwe crypto game, die nu al door vele crypto liefhebbers wordt beschreven als de beste crypto game van 2024. Dit project haalt zijn inspiratie namelijk uit de Olympische Spelen van 2024 in Parijs, en weet de competitiviteit en passie van deze spelen nu te combineren met de hilariteit van meme karakters.

Bij The Meme Games kunnen gebruikers namelijk kiezen voor een meme karakter, die vervolgens de strijd aangaat met andere meme karakters om een gouden medaille, in games die parallel lopen aan de Olympische Spelen van 2024 in Parijs. Om deel te nemen zullen gebruikers de MGMES token moeten kopen. Zodra ze deze token kopen zullen ze tussen PEPE, DOGE, WIF, TURBO en BRETT kunnen kiezen. Als ze kiezen voor een meme karakter dat de gouden medaille wint, zullen ze een 25% bonus op hun originele aankoop ontvangen.

Gebruikers zijn naast de crypto game ook in staat om bonussen te verdienen via het staking mechanisme van The Meme Games. Dit staking mechanisme biedt op dit moment zelfs staking beloningen aan die oplopen tot wel 1050% per jaar. Op dit moment zijn er al bijna 10 miljoen MGMES tokens vastgezet.

De presale van The Meme Games bleek al snel richting de $ 225.000 te kunnen stijgen, ondanks dat het onlangs pas live is gegaan. Tokens worden op dit moment verkocht tegen een prijs van $ 0,00905 per token, maar deze prijs zal in korte tijd verder gaan stijgen zodra de presale zijn volgende fase ingaat. Vandaag vormt dan ook het beste moment om aan boord te stappen van deze enerverende crypto game. Deelname is mogelijk via ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale

Shiba Shootout (SHIBASHOOT) – crypto meme lanceert volledige gaming wereld die zich afspeelt in het Wilde Westen

Shiba Shootout is een nieuwe Play 2 Earn meme coin game die bezig is met de lancering van zijn eigen gaming wereld, die zich afspeelt in het Wilde Westen. Deze gaming wereld stelt gebruikers in staat om op vele verschillende manieren crypto te verdienen. Zo kunnen gebruikers het bijvoorbeeld als cowboy tegen elkaar opnemen om een Shiba Sharpshooter te worden. Shiba Sharpshooters zullen uiteraard rijkelijk beloond worden binnen deze game.

Ook kunnen gebruikers gebruik maken van andere spellen, zoals de Lucky Lasso Lottery. Binnen deze loterij zijn grote hoeveelheden SHIBASHOOT te verdienen, terwijl het team van Shiba Shootout er ook voor zorgt dat een deel van de prijzenpot naar het goede doel gaat. Ook andere functies zoals Campfire Stories sessies kunnen de SHIBASHOOT token opleveren.

Naast deze enerverende gaming mogelijkheden zijn gebruikers ook in staat om te profiteren van het Cactus Staking systeem. Dit systeem representeert de fondsen van een gebruiker middels een digitale cactus plant. Zodra je vermogen toeneemt vanwege de aantrekkelijke staking beloningen, zullen gebruikers hun cactus plant zien groeien. Op dit moment is er sprake van een APY van boven de 1250%.

De presale van Shiba Shootout was onlangs in staat om voorbij zijn mijlpaal van $ 750.000 te stijgen, een bevestiging dat dit project populair is onder een groot aantal crypto liefhebbers. Doordat de presale onlangs een nieuwe fase is ingegaan, kosten tokens nu $ 0,0197 per stuk. Deze prijs zal in enkele dagen echter verder gaan toenemen. Gebruikers kunnen hun SHIBASHOOT tokens kopen middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Shiba Shootout Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.